Laptopul de gaming ROG Mothership (GZ700) a fost prezentat pentru prima data la CES 2019, “reinventand gamingul in miscare”. Pretul nu este deloc unul mic, la 30.000 de lei.

Noul portabil de gaming ROG Mothership este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor autorizati. ASUS a schimbat radical modul in care poate fi construit un portabil de tip desktop replacement si a obtinut performante remarcabile, care nu ar fi fost posibile intr-o constructie clasica. Trecand de la designul traditional si limitarile sale la o forma asezata vertical, inginerii ASUS au obtinut o racire excelenta ce permite functionarea sistemului la frecvente mai inalte, pentru mai mult timp.

O mai buna absorbtie a aerului

Racirea noului ROG Mothership nu este limitata de o carcasa ingusta, cu grile de ventilatie mici. Pozitia verticala si grilele mari de ventilatie din spatele ecranului permit absorbtia unei cantitati mai mari de aer si prezenta unor radiatoare mai voluminoase. Tastatura se detaseaza si se pliaza pentru a se potrivi diverselor scenarii, oferind jucatorilor libertatea de a gasi pozitia perfecta, iar designul inovator lasa suficient spatiu pentru a monta toate difuzoarele sub ecran. Asemenea altor sisteme portabile de top, ROG Mothership este integrat intr-o carcasa prelucrata cu atentie dintr-un bloc de aluminiu cu ajutorul masinilor CNC, un proces complex care implica 114 etape de lucru si operatiuni de precizie.

Hardware de top, disponibil acum in Romania

Configuratiile disponibile pe piata locala cuprind procesoare Intel Core i9-9980HK cu frecvente de varf de pana la 5GHz, sustinute de racirea exemplara. Grafica NVIDIA GeForce RTX 2080 cu 8GB GDDR6 si overclocking din fabrica este sincronizata cu ecranul FullHD cu rata de refresh de 144Hz si 3ms GTG timp de raspuns. Portabilul poate comuta intre puternica placa video dedicata si cea integrata Intel HM370 pentru a obtine o autonomie sporita atunci cand ruleaza sarcini usoare, cum ar fi navigarea pe internet.

ROG Mothership este echipat cu HyperDrive Extreme, ce utilizeaza tehnologia exclusiva ASUS pentru a combina pana la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizand cel mai rapid RAID 0 din lume integrat intr-un laptop, pentru accesarea ultra-rapida a datelor.

Pret si disponibilitate

ROG Mothership este deja disponibil in magazinele din Romania in doua configuratii: GZ700GX-EV023T si GZ700GX-EV020T cu preturi ce pornesc de la aproximativ 29.999 lei (taxe incluse). Ambele dispun de procesorul Intel Core i9-9980HK, placa video GeForce RTX 2080 cu overclocking din fabrica, ecran IPS FullHD la 144Hz si sistem de operare Windows 10. Echiparea maxima contine 64GB RAM tactata la 2666MHz si trei unitati SSD HyperDrive de cate 512GB.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri