In cadrul viziunii sale pentru un viitor fara fum, compania continua sa investeasca in cercetare si tehnologii avansate, adaptand produsul la nevoile consumatorilor.

Astazi, Philip Morris Trading, lider mondial in materie de inovatie a produselor fara fum, lanseaza IQOS 3 DUO in Romania.

IQOS 3 DUO a fost conceput ca raspuns la nevoile exprimate de consumatori si reprezinta cel mai nou si evoluat produs din portofoliul companiei.

Acesta aduce functionalitati noi care ajuta fumatorii adulti sa faca mai usor trecerea de la fumat la alternativele fara fum — o incarcare mai rapida1 si un “stilou” mai rezistent, care permite doua utilizari consecutive, fara a fi nevoie de incarcare.

Noul dispozitiv constituie un pas important in demersul Philip Morris International de a oferi alternative fara fum fumatorilor adulti si va fi disponibil spre vanzare in magazinele din Romania, incepand cu 5 Noiembrie 2019.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezinta angajamentul nostru cu privire la investitia constanta in dezvoltarea si comercializarea de produse fara fum, fundamentate stiintific, ce pot ajuta milioane de adulti, care altfel ar continua sa fumeze, sa faca trecerea la o alternativa mai buna. Aceste imbunatatiri si inovatii continue ale dispozitivelor IQOS sunt esentiale in punerea in practica a viziunii noastre despre un viitor fara fum. In prezent, aproximativ 8,8 milioane de fumatori adulti din intreaga lume au trecut la IQOS si au renuntat la tigari.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer in cadrul Philip Morris International.

Philip Morris International intentioneaza ca, pana in 2025, cel putin 40 de milioane de fumatori ai tigarilor din portofoliul propriu sa faca trecerea la produse fara fum, iar cel putin 30% din volumul total al productiei sa fie reprezentat de produse fara fum. In medie, 70% din fumatorii care trec la IQOS, renunta complet la tigari*, ceea ce face IQOS cea mai convingatoare alternativa pentru fumatul conventional existenta in prezent.

In ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari in cercetare stiintifica, in dezvoltarea si comercializarea portofoliului de produse fara fum. Peste 400 de oameni de stiinta, ingineri si specialisti de top sunt implicati in a asigura o evolutie constanta a acestei categorii de produs. Este important de retinut ca IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livreaza nicotina, substanta ce creeaza dependenta.

Pentru a afla mai multe informatii despre modul in care Philip Morris International contribuie la viziunea pentru un viitor fara fum, va invitam sa vizitati website-ul companiei – www.pmi.com

(1) Valabil pentru incarcarea stiloului IQOS 3 DUO pentru prima utilizare, dupa incarcarea completa initiala a stiloului IQOS 3 DUO. Poate depinde de conditiile de utilizare.
(2) Sursa: Informatii financiare si estimari ale Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS si studii de piata Philip Morris International.

Despre Philip Morris International: Un viitor fara fum Philip Morris International (PMI) transforma industria tutunului pentru a crea un viitor fara fum si, in cele din urma, pentru a inlocui tigarile cu produse fara fum in beneficiul adultilor care, altfel, ar continua sa fumeze, al societatii, al companiei si al actionarilor sai. Philip Morris International este un producator de tutun de top implicat in productia si comercializarea tigarilor, produselor fara fum si dispozitivelor electronice aferente si accesoriilor, precum si alte produse cu continut de nicotina, pe piete din afara SUA. Viitorul vazut de Philip Morris International se bazeaza pe o categorie noua de produse fara fum care, desi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai buna decat continuarea fumatului. Prin resurse multidisciplinare in dezvoltarea produselor, dotari de ultima generatie si fundamentare stiintifica, Philip Morris International isi propune sa se asigure ca produsele sale fara fum satisfac preferintele consumatorilor adulti si indeplinesc cerintele stricte de reglementare. Portofoliul de produse fara fum IQOS include produse cu tutun incalzit si produse cu vapori care contin nicotina. Potrivit estimarilor Philip Morris International, in 30 iunie 2019, erau aproximativ 8,8 milioane de fumatori adulti din intreaga lume care au renuntat la fumat si au adoptat produsul din tutun incalzit fabricat de Philip Morris International, disponibil spre vanzare in 51 de piete, cele mai recente lansari fiind in Statele Unite, Emiratele Arabe Unite si Belarus, sub brandul IQOS. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pmi.com si www.pmiscience.com/ro/home

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri