Altex Romania, liderul pietei de retail cu produse electronice si electrocasnice, incepe campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie.

„In campania de Black Friday de anul acesta, cei mai importanti indicatori de performanta pentru Altex sunt cresterea numarului de clienti si satisfactia lor ca au facut alegerea potrivita. Astfel, un aspect important de care am tinut cont este asigurarea consultantei si experientei placute cu produsele asigurate de colegii din magazine. Cu ajutorul lor, clientii pot fi siguri de alegerile pe care le vor face incepand cu 1 noiembrie, beneficiind totodata pe loc de produsele dorite la cele mai atractive preturi”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex Romania.

Pregatirea campaniei de Black Friday a inceput cu mai multe luni in urma si a insemnat asigurarea unei experiente placute de cumparare printr-o abordare omni-channel. Aceasta implica investitii in optimizarea website-ului in ceea ce priveste infrastructura hardware si optimizarea timpului de incarcare a paginilor, optimizarea proceselor de achizitie si livrare la domiciliu si asigurarea unui stoc de optim pentru ca clientii sa se poata bucura imediat de promotiile atractive.

Altex si Media Galaxy promit promotii la telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, gaming. In premiera, in acest an, include si produse din categorii noi precum cosmetice, anvelope si piese auto, bricolaj, produse pentru copii.

Produsele pot fi ridicate din magazine in perioada 1 noiembrie - 4 decembrie 2019.

Produse in campanie sunt televizorul Philips, diagonala 80cm la 600 lei, masina de spalat rufe Arctic 6Kg, 1000 rotatii pe minut, A+++ la doar 692,9 lei, pret la schimb cu un produs vechi, laptop Asus, procesor Intel Celeron 2,6GHz, 4GB Ra, display HD la doar 849,9 lei, combina frigorifica Gorenje (229l frigiderul si 97l congelatorul) la numai 1147,9 lei, pret la schimb cu un produs vechi, aragaz inox Zanussi cu 4 arzatoare, cuptor de 53l si aprindere electrica la 895,9 lei, smartphone Samsung Galaxy A10 la 545,9 lei, laptop Lenovo Ideapad cu procesor Inel Pentium Gold 540SU, 4GBRam, display full HD la 1199,9 lei, expresor super-automat Philips cu cana de lapte, la 1199.9 lei, smartphone Huawei P30 lite la 999 lei, televizor UHD Philips, diagonala 108 cm la doar 1393,9 lei.

Altex si Media Galaxy promit si programe de rate fara dobanda prin cardurile bancilor partenere si servicii de creditare pe loc, direct in magazin sau online.

Pornind ca start-up local in anii ‘90, Altex Romania a crescut durabil prin forte proprii, influentand comertul de electronice si electrocasnice din Romania, oferind clientilor sai prin reteaua de peste 100 de magazine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri