PC Garage, unul dintre magazinele online de produse IT si electronice din Romania, anunta organizarea campaniei Black Friday pe data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri la sute de laptopuri, telefoane si produse de gaming, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

Sisteme de gaming, laptopuri, componente PC, monitoare, periferice, jocuri, routere, smartphone-uri si chiar televizoare - toate vor face parte din oferta PC Garage cu ocazia Black Friday de Gaming.

Pentru aceasta editie de Black Friday PC Garage ofera:
• 5.000 de laptopuri
• Peste 3.000 televizoare LED
• Peste 40.000 componente (procesoare, ssd-uri, placi video, memorii, carcase)
• 5.000 de telefoane mobile si smartwatch-uri (Xiaomi, Samsung, Huawei)
• 15.000 periferice gaming, scaune si birouri gaming pentru pasionati
• Peste 1.300 PC-uri PC Garage (Gaming, Office si editare Foto/Video)
• 4.000 de monitoare gaming, multimedia si office
• 2.000 de produse smart Xiaomi
• Peste 500 licente anti-virus
• Peste 500 licente Windows si aplicatii Office

De Black Friday, PC Garage lanseaza un sistem de gaming in editie limitata: Viking Black Friday Edition. Configuratia se bazeaza pe un procesor AMD Ryzen 7 2700X si pe o placa video Radeon RX 570 8GB, fiind echipat cu 16GB memorie RAM DDR4 si cu SSD de 1TB, in format M.2. Sistemul de gaming Viking Black Friday Edition va fi disponibil exclusiv numai in ziua de Black Friday, in cantitate limitata.

PC Garage anunta reduceri la sistemele dedicate editarii foto-video, dar si la sistemele de gaming din oferta sa.

Astfel Pixel Paladin si Video Gamma vor fi disponibile la preturile de 3.899 de lei si respectiv 4.498 de lei, in timp ce configuratia pentru jocuri Raptor5 AMD, echipata cu procesor AMD Ryzen 5 2600, placa video GeForce GTX 1660, 8GB memorie RAM DDR4 si SSD de 960GB va putea fi achizitionata cu 3.299 de lei.

De asemenea, pasionatii de hardware vor putea achizitiona componente la preturi speciale, precum placa video Inno3d GeForce GTX 1660 Super Twin X2 6GB la 1.139 de lei, procesorul AMD Ryzen 5 1600 la 455 de lei, carcasa Deepcool Matrexx 55 la 161 de lei sau SSD-ul Kingston A400 960GB la 369 de lei.

Nu au fost uitate nici perifericele, printre care se numara mouse-ul de gaming Corsair Harpoon RGB Wireless la 199 de lei si castile de gaming HyperX Cloud Revolver Gun Metal la 309 de lei. Pentru mobilitate, PC Garage propune laptopul Lenovo Legion Y7000 la 3.498 de lei si Lenovo IdeaPad S145 la 1.698 de lei.

Scaunul Inaza Rainbow RGB este redus la 679 de lei, iar monitorul BenQ Zowie RL2755 27, la 719 lei. Tableta grafica Wacom Intuos S Bluetooth va fi disponibila la pretul de numai 348 de lei.

Siguranta datelor reprezinta o preocupare frecventa printre utilizatori, iar din acest motiv PC Garage ofera NAS-ul Synology DS218 Plus 2GB la 1.398 de lei, in timp ce pentru o tiparire documentelor propune echipamentul multifunctional Brother MFC-L2712DN la 548 de lei. Pentru conexiuni wireless rapide si stabile, router-ul D-Link Gigabit EXO DIR-882 Dual Band are pretul de 398 de lei.

In oferta de Black Friday vor fi incluse si produsele Home Gadget Xiaomi, aspiratoare robot si aparate de aer conditionat, produse de ingrijire dentara si personala (periute electrice, irigatoare, aparate de tuns si ras, uscatoare de par, ondulatoare si multe altele), aparate pentru bucatarie (espressoare, cafetiere, cuptoare cu microunde, aparate pentru sandwich-uri, blendere), dar si cele dedicate hobby-urilor (vehicule electrice, trotinete, unelte).

Clientii PC Garage vor putea sa plateasca pana la 24 rate fara dobanda prin: ING, Start Card Banca Transilvania, Card Avantaj, Raiffeisen si BRD.

Livrarea comenzii se va face prin curier, dar poate fi ridicata si direct de la sediul PC Garage, dupa primirea SMS-ului de confirmare.

Din punct de vedere al vanzarilor, PC Garage tinteste mai sus decat anul trecut, estimand incasari in valoare de peste 45 de milioane de lei, adica in crestere cu peste 20%. Conform reprezentantilor companiei, atingerea acestei sume va fi posibila prin vanzarea a peste 100.000 de produse, cu o concentrare pe componente, laptopuri, sisteme custom, periferice de gaming, telefoane si produse electronice pentru tineri.

“Pe langa reducerile substantiale oferite anul acesta, magazinul isi propune si o procesare rapida a acestora, avand ca target sa expedieze 90% din comenzi in cel mult 5 zile. In urma cu un an, PC Garage a expediat 91% din comenzile de Black Friday in 5 zile de la eveniment”, a declarat Razvan Pop, marketing manager la PC Garage.

Sursa foto: Sean Do | Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri