Veniturile gigantului IT Check Point pentru anul 2006, cifrate la 575,1 milioane de dolari, au scazut cu 4,3 milioane de dolari in comparatie cu veniturile din 2005 cand a inregistrat 579,4 milioane de dolari.

In ultimul trimestru al anului trecut veniturile totale ale companiei au crescut cu 3% de la 156,1 milioane de dolari in acelasi trimestru al anului 2005 pana la 160,1 milioane de dolari in 2006.

Check Point Software Technologies este o companie specializata pe securitate internet. Este lider de piata pentru firewall protectia computerului impotriva fisierelor necunoscute).

Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicatii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din solutii de securitate premiate care protejeaza milioane de computere in fata hackerilor, spyware-ului si furtului de date.

Check Point este o alianta, un cadru de lucru al industriei pentru aproximativ 350 de companii lider in domeniu. Solutiile Check Point sunt vandute, integrate si asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri in 88 de tari.

Check Point Software Tehnologies si-a deschis in urma cu trei luni reprezentanta in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noua amenințare informatică care îți golește conturile bancare
Setari Cookie-uri