Actionarii companiei de tehnologia informatiei (IT), Asesoft International, au hotarat in luna ianuarie, majorarea unei linii de credit pana la nivelul sumei de 5,25 milioane lei (1,55 milioane euro), informeaza NewsIn. De asemenea, actionarii Asesoft International Ploiesti au hotarat prelungirea acordului de garantare pentru contractul de credit incheiat cu BCR Ploiesti, pana in luna octombrie 2009.

Compania este un furnizor de solutii pentru integrare sisteme informatice internet si comunicatii, consultanta, training, productie si distributie tehnica de calcul si productie software.

Productia software este de tipul Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Suply Chain Management (SCM), Execution Management (EAI), aplicatii GIS (Geographic Information Systems), E-business application development

Asesoft produce calculatoare si accesorii PC. Compania produce, sub umbrela marcii Asesoft, servere (Intel Product Integrator), echipamente multifunctionale, echipamente active si pasive de retea, licente software (Microsoft, Novell, Norton, Autodesk, etc.), accesorii.

Asesoft este distribuitor al produselor Compaq, Hewlett-Packard, IBM, Fujitsu, Epson, Canon, Seikosha, Intel, Telesyn, 3Com, AMD, Seagate, etc. Asesoft International Ploiesti este o companie cu capital romanesc, infiintata in 1997, in domeniul productiei si distributiei de tehnica de calcul, precum si al serviciilor informatice. In 2005, Asesoft International Ploiesti a avut o cifra de afaceri de 26,41 milioane lei (7,29 milioane euro) si un numar de peste 50 de angajati, potrivit paginii de internet a Ministerului Finantelor Publice.

Grupul Asesoft acopera toate ariile de business: distributie hardware, software, integrare de solutii hardware si software specializate, consultanta si continut electronic, servicii IT si telecomunicatii, sisteme integrate audio-video, sisteme integrate pentru informatizarea administratiei publice si operatorul de telecomunicatii 2K Telecom. Actionar principal este omul de afaceri Sebastian Ghita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri