In mediul de afaceri de azi, utilizatorii de tehnologie, fie ca sunt antreprenori, freelanceri sau angajati in corporatii, se bucura de un cadru de lucru dinamic, care le permite sa lucreze in spatii non-formale precum birouri mobile, sali de conferinta, aeroporturi, restaurante sau mijloace de transport.

Consumatorii isi doresc dispozitive care se integreaza perfect in viata lor de zi cu zi si mai ales care le reflecta personalitatea, iar companiile s-au adaptat si au introdus politici de BYOD (Bring Your Own Device), concept care presupune ca angajatii sa poata lucra pe propriile laptopuri, tablete sau smartphone-uri, datorita faptului ca sunt mai usoare, mai frumoase sau mai colorate… sau pur si simplu sunt percepute ca un element de sprijin in echilibrul dintre viata personala si munca.

In acelasi timp, aici apar si problemele in companii, din cauza pierderii controlului la nivel de departament de IT, asupra sigurantei datelor si gestionarii acestor echipamente.

Tocmai pentru a veni in sprijinul acestor utilizatori activi, HP Inc. a lansat laptopul de business convertibil HP Elite Dragonfly, cu un design premium, ultra-subtire, o greutate incredibil de mica, dar beneficiind de toate carateristicile de siguranta, management si conectivitate ale unui laptop de business clasic.

Avand o greutate sub 1 kg, acesta este cel mai usor notebook convertibil de tip business din lume, iar durata bateriei sale ajunge pana la 24.5 ore. Aceasta noutate reprezinta un nou un record absolut pentru un laptop de 13 inch. Designul laptopului este remarcabil, acesta transformandu-se din modul laptop in tableta cu usurinta datorita carcasei realizate din aliaj metalic cu insertii de magneziu, ce respecta cele mai inalte standard de durabilitate, fiabilitate si o culoare emblematica.

Sistemul audio este Bang & Olufsen, modalitatea de autentificare se poate realiza prin 3 factori: parola, amprenta sau recunoastere faciala, iar confidentialitatea datelor utilizatorilor este asigurata de ecranul de confidentialitate integrat, HP Sure View Gen3 si de camera video cu obturator manual. Conexiunea Wi-fi 6 ofera viteza de transfer de 3 ori mai mare fata de Wi-fi 5, pentru performante superioare in mediile cu densitate mare de utilizatori.

Laptopul are o suita complexa de solutii de securitate, fapt ce faciliteaza utilizarea sa intr-un mediu securizat indiferent de imprejurari printre care se numara:
- HP Sure Click - solutie de securitate adiacenta antivirusului, ce ofera un plus de Securitate impotriva site-urilor web si atasarilor doar in citire de tip Microsoft Office si PDF cu continut malitios precum malware, ransomware s/saui virusi
- HP Sure Start Gen5 - solutie integrata de recuperare automata a datelor la nivel de BIOS, dupa posibilele atacuri de tip malware, rootkit sau de corupere a fisierelor/ datelor la nivel de BIOS
- HP Sure Run Gen2 - solutie de securitate ce ofera posibilitatea de a mentine in functiune aplicatiile si procesele critice, chiar daca un program malware incearca sa le inchida, prin protectia cu reparare automata.
- HP Sure Recover Gen2 - solutie de securitate ce asigura recuperarea rapida, sigura si automata a sistemului de operare cu o simpla conexiune de retea, astfel incat sa minimizezi timpii morti si sa reiei rapid activitatea.

Disponibil la eMAG la comanda sau precomanda in mai multe configuratii diferite: https://www.emag.ro/label/Laptopuri-HP-Elite-DragonFly

Mai multe detalii pe www.hp.ro/dragonfly

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri