BitDefender a anuntat lansarea versiunilor in limba romana pentru platforma Windows Vista ale celor trei produse pentru statii de lucru: BitDefender Internet Security v10, BitDefender Antivirus Plus v10 si BitDefender Antivirus.

Windows Vista reprezinta ultima versiune a sistemului de operare de la Microsoft, noua platforma punand accentul pe securizarea sistemelor PC. Sistemul de operare Vista a devenit o adevarata tinta pentru hackerii din lumea intreaga, de aceea specialistii recomanda, pentru siguranta utilizatorilor, folosirea unui produs antivirus cu licenta. Mai mult, faptul ca majoritatea virusilor vin prin e-mail si internet arata ca utilizatorii au nevoie cel putin de un filtru special pentru blocarea atat a mesajelor spam, cat si a altor amenintari informatice.

Desi Windows Vista reprezinta o imbunatatire la nivelul securitatii, utilizatorii trebuie sa fie constienti ca hackerii incearca sa exploateze orice vulnerabilitate pentru a infecta cat mai multe computere", a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager.

"Cateva sute de romani au participat, alaturi de mii de utilizatori din intreaga lume la testarea noilor produse BitDefender, ceea ce dovedeste interesul crescut al utilizatorii de calculatoare pentru o protectie completa a datelor personale", a mai declarat oficialul BitDefender.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Trump amenință să reglementeze sau să ”închidă” platforme precum Twitter
Setari Cookie-uri