In decembrie 2019, presedintele Samsung Electronic Young Sohn a declarat ca producatorul a vandut 1 milion de device-uri Galaxy Fold, un numar impresionant avand in vedere ca device-ul costa aproape 10.000 de lei. Insa Samsung a negat ulterior cifra, spunand ca Sohn a confundat datele.

Miercuri, presedintele si CEO-ul diviziei de IT & Mobile, Koh Dong-jin a oferit o cifra complet diferita agentiei de stiri coreene Yonhap News.

“Cred ca am vandut intre 400.000 si pana la 500.000 de smartphone-uri Galaxy Fold”, a spus acesta reporterilor la CES 2020, in Las Vegas.

Desi este mult mai putin decat cifra inaintata initial de presedintele Samsung, chiar si asa este destul de impresionant, cu atat mai mult cu cat Galaxy Fold a intampinat probleme la lansare, intarzieri repetate, pe langa pretul mare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri