Flamingo, 800.000 de euro pentru cel de-al saselea Flanco World

Flamingo International, grupul de distributie a produselor electrocasnice, electronice si IT, a investit peste 800.000 de euro in cel de-al saselea magazin Flanco World care va fi inaugurat joi la Targu Mures.

Noul magazin respecta conceptul Flanco World care presupune magazine cu suprafete intre1.800 si 3.000 metri patrati. Magazinul din Targu Mures este situat in cadrul galeriei comerciale Real si are o suprafata de 1.800 metri patrati, din care 1.400 metri patrati sunt destinati spatiilor de vanzare

Primul magazin Flanco World s-a lansat in noiembrie 2005 in Brasov, fiind acum prezent si in Constanta, Oradea si Bucuresti.

Reteaua Flanco numara 98 de magazine mentinandu-si pozitia de lider in retailul de electronice si electrocasnice in ceea ce priveste productivitatea magazinelor si a personalului, exprimate in vanzari raportate la suprafata, respectiv vanzari realizate de fiecare angajat, potrivit oficialilor Flamingo International

Grupul Flamingo International cuprinde patru lanturi de retail: Flanco, Flanco World, Flamingo si Future Shop si o companie de distributie a produselor IT, FDC. Cele patru lanturi de retail comercializeaza produse IT&C, electronice si electrocasnice in Romania.

Grupul estima anul trecut o cifra de afaceri de 160 milioane de euro pentru 2006, respectiv o cota de piata de 20%, desi piata de retail in Romania a incepuse anul in scadere. Principalii jucatori concurenti pe piata de profil din Romania sunt Altex si Domo.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri