Planurile companiei americane Apple Inc. vizand majorarea cu 10% a productiei de telefoane iPhone, in prima jumatate a acestui an, ar putea sa se loveasca de un obstacol in conditiile in care epidemia de coronavirus se extinde in China, sustine cotidianul japonez Nikkei Asian Review, preluat de Reuters.

Citand surse apropiate de planurile companiei, publicatia sustine ca Apple a cerut furnizorilor sai, dintre care multi au centre de productie in China, sa ii produca 80 de milioane de telefoane iPhone in prima jumatate a acestui an. Cu toate acestea, productia de masa, care urma sa inceapa in a treia saptamana din luna februarie, ar putea fi amanata din cauza epidemiei de coronavirus sustine Nikkei Asian Review, scrie G4Media.

Epidemia de pneumonie virala, declansata de un nou coronavirus aparut in decembrie in Wuhan, in centrul tarii, a facut deja cel putin 106 morti in China, fiind confirmate nu mai putin de 4.500 de cazuri de contaminare.

Autoritatile de la Beijing au anuntat luni ca au decis sa prelungeasca vacanta de Anul Nou chinezesc cu 3 zile, pana la 2 februarie, ca parte a masurilor de combatere a epidemiei de pneumonie virala. De asemenea, o serie de mari companii si-au anuntat angajatii sa lucreze de acasa, in incercarea de a impiedica raspandirea virusului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri