Anca Marcu devine, incepand cu data de 23 martie 2020, Director de Resurse Umane si membru al echipei executive Vodafone si UPC Romania, raportandu-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Anca Marcu o va inlocui pe Fragiski Melissa, care a decis sa paraseasca Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesionala externa.

Anca Marcu se alatura echipei Vodafone si UPC dupa o cariera in cadrul Lidl Romania, unde a ocupat functia de Director de Resurse Umane si a reusit sa genereze o importanta transformare a culturii interne a companiei, precum si sa dezvolte un program de management al schimbarii.

Inainte de Lidl, Anca a detinut numeroase functii de conducere, ca de exemplu Director de Resurse Umane in cadrul companiei Novartis si European Recruitment Lead, iar mai apoi Capability Development Lead, la Accenture. Pe parcursul carierei sale alaturi de Accenture, Anca a dezvoltat si implementat mai multe programe strategice de resurse umane la nivel global. Pe langa aceasta, de-a lungul carierei sale a condus programe transformationale de HR si detine o vasta experienta in domeniul proiectelor de achizitie si fuziune. Anca Marcu si-a inceput cariera alaturi de Vodafone Romania, avansand cu succes prin diferite functii din cadrul departamentului de resurse umane.

Fragiski Melissa s-a alaturat prima data echipei Vodafone in 2012 ca Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia, unde a coordonat cu succes integrarea Hellas Online si a avut un rol important in transformarea digitala a companiei. A devenit parte a echipei Vodafone Romania in august 2018, cand a preluat rolul de Director de Resurse Umane si pozitia de membru al echipei executive. Pe parcursul carierei sale in Vodafone Romania, Fragiski a avut un rol esential in procesul local de achizitie si integrare al companiei UPC, organizand operatiunile de HR si simplificand procesele cu scopul de a asigura o tranzitie usoara tuturor angajatilor. De asemenea, a condus numeroase programe si initiative de HR, atat intern, cat si extern, contribuind astfel la pozitia de angajator de top pe piata locala a companiei Vodafone Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri