ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a decernat in cadrul celei de-a sasea editii premiile pentru cele mai importante companii si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut. La aceasta editie au fost inscrise 74 de proiecte din partea a peste 50 de companii.

Compania anului a fost desemnata Zitec, unul dintre cei mai important jucatori de pe piata de IT & Digital Marketing din Romania. Compania este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate.

In 2019, Zitec a implementat doua proiecte nationale de transformare digitala: Regista - un software online de gestionare a documentelor online, utilizat in 400 de primarii din 40 de judete din Romania si Atelierul Digital, un program national de educatie national de educatie privind transformarea digitala, dezvoltat in parteneriat cu Google si dedicat celor 7.000 de proprietari de intreprinderi mici si mijlocii din intreaga tara.

Finalistii acestei categorii au fost Adobe si DocProcess, iar aplicatii pentru Compania Anului au venit si din partea 2Checkout, AB4 Systems, DB Global Technology, Druid, Endava, Huawei, Telekom, TRemend si TypingDNA.

Startup-ul anului este Deepstash, aplicatie de tip self-improvement care le permite utilizatorilor sa-si salveze notitele dintr-o varietate de surse online si domenii: managementul timpului, comunicare, leadership. Deepstash a dezvoltat un mod de auto-organizare, unde utilizatorii isi pot crea biblioteci pesonalizate de idei pe care le pot accesa oricand.

Finalistii acestei categorii au fost Planable, Medicai si TyppingDNA, iar aplicatii pentru startup-ului anului au venit si din partea Bookvitals, Druid, HappyRecruiter, Medicai, InnerTrends, KinderPedia, Machinations, MorphL, Plant an App, Sypher si Tokinomo.

  • Bitdefender a castigat premiul pentru Programul Educational al anului.
  • Premiul pentru Produsul software al anului a ajuns la Typing DNA.
  • Platforma Pollinate, realizata de compania Endava, a castigat premiul pentru solutia de outsourcing software a anului.
  • Qubiz este castigatorul premiului Proiectul R&D al anului.
  • Proiectul CSR al anului a fost castigat de Adobe Systems Romania.
  • Clientul anului este UNICEF Romania.
  • Membrul ANIS al anului a fost desemnat Softbinator Technologies.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri