Orange Romania a incheiat anul 2006 cu venituri de 1,083 miliarde de euro, cu 25,6% mai mult decat in anul precedent, si a atins nivelul de 8,043 milioane de clienti, cu 18% mai mult decat in 2005.. La sfarsitul anului 2006, Orange Romania avea 383.000 de clienti broadband (servicii EDGE si 3G), potrivit datelor comunicate de operator.

Investitiile cumulate se ridica la peste 1,2 miliarde de euro, anul trecut investitiile fiind directionate in principal in extinderea retelei 3G care acopera in prezent peste 20 de orase, a retelei EDGE ce a fost extinsa la nivel national si a retelei de distributie.

Raportarea Orange Romania vine la o zi dupa ce Vodafone Romania a anuntat de asemenea depasirea barierei de un miliard de euro venituri anuale. Anul trecut, Vodafone Romania a adaugat un numar net de 1.585.000 de clienti, reprezentand o cota de piata de clienti noi de 40%. De asemenea, numarul de clienti 3G ai companiei a crescut pana la 298.000. Un sfert din clientii Vodafone Mobile Connect utilizeaza deja serviciile 3G broadband HSDPA, recent lansate de Vodafone Romania.

Vodafone Romania a adaugat 561.000 de clienti noi in acest trimestru, ajungand la un numar total de 7.717.000 de clienti, la 31 decembrie 2006. Orange a anuntat la finele anului trecut depasirea pragului de opt milioane de clienti, dupa ce in trimestrul al patrulea a castigat 500.000 de clienti noi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri