În prezent, Huawei se concentrează pe luarea de măsuri adecvate pentru a reduce amenințarea Covid-19 asupra sănătății angajaților. Până acum, a fost întocmit un plan de urgență și a fost adoptată o serie de măsuri preventive și de control. Necesarul de măsuri de protecție, cum ar fi măștile de față și igienizatoarele de mână sunt disponibile pentru toți angajații în cadrul companiei, au transmis către wall-street.ro oficiali ai biroului local al companiei chinezești.

Controlul personalului este implementat și în birou, călătoriile de afaceri care pot fi evitate au fost anulate din luna ianuarie. De asemenea, sunt încurajate conferințele video pentru a reduce contactul dintre persoane care poate fi evitat. Spațiile de birouri sunt și ele dezinfectate zilnic. Echipa Huawei monitorizează îndeaproape extinderea Covid-19 în România și este pregătită să ajusteze aceste măsuri în consecință.

În prezent, toți angajații care au copii afectați de închiderea școlilor beneficiază de prioritate în aprobarea de a lucra de acasă.

Până acum, în Huawei nu este afectat nimeni. Huawei ajustează zilnic măsurile luate, în funcție de creșterea numărului de cazuri de coronavirus în România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri