Compania elvețiană anunță o cifră de afaceri de peste 21.7 milioane de lei în 2019 pentru Connect44 România, o creștere de 83% comparativ cu anul precedent. România este unul dintre cele mai importante hub-uri ale companiei, cu aproape 200 de angajați și cu deschiderea, la începutul acestui an, a unui nou centru în țară.

Un obiectiv clar al Connect44 România pentru 2020 continuă să fie expansiunea. La începutul anului a fost deschis primul birou în afara capitalei: în Timișoara, care devine astfel al doilea hub tech important al companiei în țară. Mai mult, compania a angajat doar în 2019 peste 80 de ingineri telecom care să ofere servicii de calitate clienților de peste tot din lume.

“România are în continuare mulți experți în ceea ce privește zona de IT și Telecom, ingineri care sunt bine pregătiți și care dezvoltă proiecte importante pentru clienții noștri. Cel mai nou birou, pe care l-am inaugurat la începutul anului în Timișoara, oferă servicii de inginerie de calitate pentru companiile de care ne ocupăm. Ne concentrăm în acest an pe o creștere importantă atât a serviciilor, cât și a echipei”, a declarat Alexandru Cociorvei (foto), Director General Connect44 România.

“De asemenea, în contextul actual al pandemiei de Covid-19, ne-am adaptat situației și am pus la punct insfrastructura IT care să le permită angajaților noștri să lucreze de acasă. Astfel, peste 97% dintre angajați lucrează remote”, a adăugat acesta.

Echipa din România oferă soluții de inginerie pentru rețelele mobile și fixe de telefonie, dar servicii de IT suport și service desk pentru operatori telecom din Europa. Soluțiile de inginerie a rețelelor mobile oferite de Connect44 ajută furnizorii de telecomunicații wireless și producătorii de echipamente să proiecteze, să implementeze și să își optimizeze rețelele. De asemenea, inginerii companiei proiectează, operează și optimizează rețelele și serviciile conexe pentru operatorii din Europa.

Compania elvețiană Connect44 fondată în anul 2000 are subsidiare în Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Danemarca și România. Aceasta oferă servicii și suport pentru companiile telecom (de la operatori la producători de echipamente IT & telecom) la nivel internațional. Compania are peste 800 de angajați, dintre care 200 doar în România.

Subsidiara locală a fost înființață în 2017, sub denumirea de Connect44 Network Services. Expansiunea rapidă a companiei încă de la înființare a necesitat schimbarea sediilor datorită creșterii echipei, iar în prezent Connect44 are deschise în România 2 birouri importante: unul în București, iar al doilea în Timișoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri