Proprietarul paginii de internet MySpace se afla in discutii cu liderul licitatiilor online eBay pentru un parteneriat ce ar permite utilizatorilor MySpace sa schimbe bunuri folosind tehnologia eBay, potrivit editiei de miercuri a cotidianului Wall Street Journal, relateaza NewsIn.

Negocierile au demarat cu mai multe luni in urma, subliniaza cotidianul american in editia sa online, citand surse apropiate celor doua companii. Utilizatorii MySpace vor putea folosi tehnologia de vanzare folosita de eBay, precum si sistemul sau de plati online, PayPal, scrie Wall Street Journal.

Un astfel de parteneriat ar putea complica aplicarea unui acord separat, anuntat in luna august 2006, intre grupul american Google si MySpace. Potrivit prevederilor acordului, Google va deveni motorul de cautare folosit in exclusivitate de marcile grupului media Fox, printre care se numara si MySpace.

Google, care obtine o mare parte din venituri din publicitatea online, s-a angajat sa ofere grupului Fox Interactive Media o suma de minim 900 milioane de dolari de pe urma publicitatii online, incepand cu al treilea trimestru al 2010.

MySpace, care figuzeaza printre portalurile cele mai populare in Statele Unite ale Americii, este un site de socializare online, care permite deschiderea unei pagini personale in mod gratuit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri