Reteaua Flamingo va lansa, in luna martie a acestui an PlayStation 3, noua consola a celor de la Sony. Incepand din aceasta luna si romanii se vor putea bucura de inalta tehnologie din domeniul jocurilor, consola putand fi gasita in magazinele Flanco World, Flanco, Flamingo Computers si Future Shop. Aceasta lansare vine dupa succesul avut de PlayStation 2, consola inregistrand in anul 2006 vanzari de peste 5000 de unitati in retelele magazinelor Flanco si Flamingo.

Cea mai dorita consola de joc la nivel mondial este deja comercializata de trei luni in S.U.A. si Japonia, inregistrand un adevarat succes din punct de vedere al vanzarilor, lucru preconizat si pentru tara noastra, avand in vedere notorietatea de care se bucura predecesorii PlayStation si PlayStation 2.

Oficialii Grupului Flamingo se declara multumiti de succesul inregistrat de consolele PlayStation pana in prezent si in acelasi timp increzatori in ceea ce priveste PlayStation 3: Aceasta lansare face parte din strategia anuntata de Flamingo, de a pune accentul pe segmentul de entertainment, de a imbunatati experienta de cumparare si in acelasi timp de a aduce la dispozitia cumparatorilor cele mai noi produse electronice si electrocasnice., a declarat Jiri Rizek CEO Flamingo Group. PlayStation 3 reprezinta urmatoarea generatie de sisteme de divertisment si de aceea estimarea vanzarilor PS3 pentru 2007 este de aproximativ 1000 de unitati vandute. Trebuie sa avem in vedere ca aceasta tehnologie abia se lanseaza la noi in tara si deocamdata nu putem fi siguri de reactiile consumatorilor autohtoni. Cu toate acestea, credem ca va avea un viitor, cel putin la fel de bun ca si celelalte console PlayStation.

Anul trecut, piata jocurilor video a fost estimata la o valoare de 28,5 miliarde de dolari, aflandu-se in crestere continua inca din 1984. Se preconizeaza ca anul 2007, va fi anul consolelor in Romania, acest lucru datorandu-se ieftinirii componentelor hardware si software prin eliminarea taxelor vamale, care reprezentau aproximativ 25% din pretul final.

PS3 aplica cele mai noi tehnologii pentru a crea un nou univers de experiente interactive multimedia de inalta definitie, permitand gamerilor sa experimenteze un mod de joc apropiat de realitate, sa vizioneze filme la standardul High Definition si sa stocheze, muzica, jocuri si alte materiale intr-un singur loc folosind hard discul integrat PS3. Noua consola se va gasi in retelele de magazine Flanco World, Flanco, Flamingo Computers si Future-Shop, si va putea fi achizitionata la pretul de 2.299 RON.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri