Autodesk a incheiat un acord de colaborare cu Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie in baza caruia membrii asociatiei vor beneficia de aplicatiile soft specializate pe produse industriale achizitionate in perioada 1 februarie 2007 - 31 ianuarie 2008.

"Respectarea drepturilor de proprietate intelectuala este un aspect asupra caruia Comunitatea Europeana ne-a atras frecvent atentia. De aceea, intentia noastra este sa continuam incheierea de astfel de acorduri de colaborare si cu alte asociatii profesionale din tara, prin care dorim sa sprijinim companiile romanesti sa isi desfasoare activitatea in conditii legale", a declarat presedintele A&C International, Cristian Dumitrescu, citat de NewsIn.

Acordul de parteneriat cu Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie (APCGC) a fost semnat la initiativa A&C International, distribuitorul autorizat Autodesk in Romania, si urmeaza altor acorduri similare incheiate cu asociatii profesionale din tara noastra, precum Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri, Ordinul Arhitectilor din Romania sau Federatia Patronala Constructii Masini.

Inca de la incheierea primului Acord de Parteneriat cu Autodesk, in anul 2002, APCGC a urmarit realizarea a cel putin doua obiective si anume acela de a oferi posibilitati atractive pentru membrii sai privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuala precum si oportunitatea de a utiliza aplicatii software validate si confirmate pe plan international.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Citește și
Google lansează un hub dedicat învățării la distanță
Setari Cookie-uri