Compania Novensys, dezvoltator de solutii informatice de management al informatiilor, a raportat pentru anul 2006 o cifra de afaceri de 9,3 milioane de dolari, inregistrand o crestere de 30% fata de anul precedent.

Din totalul cifrei de afaceri, vanzarile de produse software si servicii reprezinta 20%, iar cea mai mare pondere o au produsele hardware Motorola (Symbol): terminalele mobile, cititoarele de coduri de bare si infrastructura wireless, imprimantele pentru coduri de bare Zebra si software-ul aferent de automatizare si gestiune, anunta oficialii companiei.

In prezent, Novensys opereaza prin intermediul sediului central din Bucuresti si al celor doua puncte de lucru din tara, in Timisoara si Cluj. Firma are peste 100 de angajati si 1700 de clienti. Potrivit datelor oferite de companie, 25% din cifra de afaceri aferenta anului 2006 a fost realizata in zona acoperita de cele doua birouri din provincie.

Estimarile oficialilor Novensys indica pentru 2007 o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, solutiile dezvoltate de companie fiind destinate in special sectoarelor de retail, productie, distributie si logistica.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si