Nokia a lansat la congresul de telefonie mobila 3GSM de la Barcelona dispozitivul multimedia Nokia N77 cu aplicatii optimizate in ceea ce priveste consumul de televiziune in mediul mobil.

Dispozitivul incorporeaza toate functiile specifice gamei de telefoane inteligente Nseries. Noul terminal ofera acces mobil la programe TV cu o calitate foarte apropiata de cea clasica, insa cu dimensiuni reduse.

Nokia N77 se bazeaza pe platforma S60, editia a III-a si sistem de operare Symbian. Terminalul este preconizat pentru trimestrul al II-lea din 2007, in tarile in care sunt disponibile servicii de retea compatibile.

Pretul de vanzare estimat, fara luarea in calcul a taxelor si subventiilor aplicabile produsului, este de aproximativ 370 de euro.

Dispozitivul are un ecran plat de 2,4 de inci cu pana la 16 milioane de culori si sunet stereo.

Nokia N77, pe langa receptia TV in timp real, beneficiaza de practic toate functiile unui computer multimedia Nokia Nseries, inclusiv camera de 2 megapixeli (1600 x 1200 pixeli). Se pot accesa, de exemplu, functii pentru gestionarea programului zilnic, precum email, calendar si liste de sarcini.

Terminalul functioneaza in retele 3G, EDGE si GSM.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri