Romtelecom a lansat noile pachete FixMobil, disponibile atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru segmentul de afaceri, anunta compania.

Ofertele poarta numele de FixMobil 30 si FixMobil 60 si cuprind minute gratuite in apelurile spre orice retea de telefonie mobila.

Pachetele FixMobil pot fi folosite de orice client care are un abonament de telefonie fixa Romtelecom si se pot adauga altor optiuni existente. Clientii persoane fizice nu pot alege decat una dintre optiuni: FixMobil Plus, FixMobil Light, FixMobil 30 sau FixMobil 60. in cazul clientilor business, pachetele Biz FixMobil nu pot fi adaugate pe linii cu optiunile BizTalk sau cu pachetele BizPack (care ofera tarife reduse la apelurile fix-mobil).

Dupa consumarea numarului de minute vorbite de pe fix pe mobil prevazute in oricare dintre cele sapte optiuni, convorbirile suplimentare vor fi facturate la tariful normal de 0,135 euro.

Extinderea ofertelor fix-mobil ale Romtelecom vine in continuarea intentiei noului director general, Yorgos Ioannidis, care doreste ca operatorul fix sa ofere servicii integrate fix - mobil intr-un plan de convergenta a tuturor serviciilor de voce. "Prioritatea Romtelecom pe termen scurt va fi lansarea pe piata a serviciilor integrate fix-mobil in colaborare cu firma - sora Cosmote", declara noul director in urma cu numai o saptamana.