ARoBS Transilvania Software, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte soft din Romania, anunta cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri, aceasta atingand valoarea de 2,3 milioane de Euro la sfarsitul anului 2006, cu 160% mai mult decat in 2005.

ARoBS Transilvania a fost infiintata in 1998 de un grup de programatori tineri si entuziasti, decisi sa-si valorifice experienta dobandita pe parcursul colaborarii lor cu firme din Europa de Vest sau Statele Unite. La aproximativ patru ani de la infiintare, ARoBS si-a indreptat privirile si catre piata romaneasca.

Cresterea importanta din ultimii ani s-a datorat in principal succesului inregistrat de proiectele de dezvoltare software pentru outsourcing si de proiectele destinate pietei romanesti. in privinta ultimelor, ARoBS a dezvoltat o serie intreaga de produse de succes precum Optimall by Arobs - solutie ideala pentru automatizarea fortei de vanzari, ABOS si ATOS - solutii adresate industriei turismului sau Track GPS un sistem extrem de eficient de localizare prin GPS a parcurilor auto, a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS

In anul 2006, compania a intrat pe un nou segment al pietei si anume distributia de sisteme complete de navigatie GPS. In scurt timp compania s-a impus pe piata ca distribuitor autorizat al produselor Mio, Eten si Qtek, inregistrand, pe partea de terminale mobile, cresteri lunare ale vanzarilor de 10-15% (aportul acestui segment in cifra de afaceri globala a firmei fiind tot mai mare).

In anul 2007 ne vom concentra resursele in domeniul dezvoltarii de solutii software si comercializarii de sisteme complete de navigatie GPS sau Smartphone-uri cu GPS, a adaugat Voicu Oprean vorbind despre evolutia firmei pe parcursul anului 2006 si despre obiectivele anului 2007.

Pentru anul 2007, AROBS isi propune mentinerea tuturor activitatilor firmei pe un trend crescator, prin oferirea de solutii cat mai adaptate dorintelor si asteptarilor beneficiarilor sai. Se are in vedere si intarirea parteneriatului cu Microsoft prin dobandirea statutului de Microsoft Gold Partner si a parteneriatelor cu IBM si Palm, AROBS fiind in prezent Microsoft Certified Partner, IBM Business Partner si Palm Partner.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri