Primul server de posta electronica din Romania, la versiunea 3.0

Dezvoltatorul roman de solutii profesionale de mesagerie electronica, Axigen, a anuntat lansarea campaniei de testare pentru versiunea 3.0 a aplicatiei software Axigen Mail Server.

Compania isi propune ca odata cu lansarea Axigen 3.0 sa majoreze eforturile de promovare in zona furnizorilor de servicii de internet (ISP - Internet Service Provider), potrivit comunicatului Axigen. Noua versiune include cateva functii extrem de importante pentru comunicarea electronica realizata in companiile mici si mijlocii, dar si in retelele furnizorilor de servicii Internet, au declarat reprezentantii companiei.

"La aproape un an si jumatate de la lansarea pe piata internationala, tehnologia Axigen a devenit suficient de matura, si-a demonstrat functionalitatea si stabilitatea, astfel incat acum ne putem concentra pe un segment de piata mai pretentios, format din furnizorii de servicii Internet. Acest pas face parte din strategia de dezvoltare Axigen la nivel mondial si este urmarea fireasca a investitiilor de peste 3,5 milioane de euro pe care le-am realizat pana acum in aceste produse", a declarat directorul executiv Axigen, Oana Bornaz.

Gecad Tehnologies a anuntat ca a investit 1,5 milioane euro in primul an de la lansarea aplicatiei de tip server de e-mail Axigen, dupa o investitie initiala de doua milioane de euro la lansarea produsului.

Investitiile din primul an au fost dirijate catre dezvoltarea tehnologica si a serviciilor de suport, extinderea canalelor de distributie, promovarea pe piata internationala, au declarat, anterior, reprezentantii companiei.

Axigen, prima aplicatie de tip server de email dezvoltata in Romania, este distribuita printr-o retea de peste 50 de parteneri, si este utilizata, la un an de la lansare, de companii de pe sase continente, gestionand peste 500.000 de adrese de email, au mai declarat oficialii companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri