“Pentru a obtine succesul in industria mobila mondiala, este necesara o combinatie de inovatie, experienta, tenacitate si incredere - insa factorul esential este o buna cunoastere a elementelor de care are nevoie piata, pentru a avansa spre noua epoca a mobilitatii. Castigatorii din 2007 sunt recunoscuti pentru ca au transformat aceasta buna cunoastere a pietei in servicii si solutii practice, care acopera necesitatile utilizatorilor de dispozitive mobile”, a declarat Rob Conway, CEO al Asociatiei GSM.

Modelul Samsung Ultra Edition 12.9 (SGH-D900), cel mai subtire telefon cu design slide-up conceput vreodata, este dotat cu un ecran color de mari dimensiuni - 262.000 de culori, o camera de 3.13 megapixeli si un slot extern microSD. De asemenea, suporta functia Bluetooth stereo headset (A2DP), ce imbunatateste experienta multimedia a utilizatorului.

Lansat anul trecut, Sony Ericsson K800 este primul telefon Cyber-shot, un brand care a creat un nou stil in comunicatiile mobile, combinand performantele imaginii captate de camera de 3,2 megapixeli si aplicatia 3G.

Din 2006, cand telefoanele Cyber-shot au fost lansate, mai mult de 4,5 milioane de unitati au fost vandute in intreaga lume. K800 a fost folosit si de catre renumitul agent secret James Bond in cel mai recent film, Casino Royale. Seria Cyber-shot a fost extinsa anul acesta prin includerea modelele K810, K818, K550 si K550im, primul telefon Cyber-shot i-mode.

Sony Ericsson detine aproximativ 9% din piata mondiala, situandu-se pe locul patru la nivel mondial in topul producatorilor de telefoane mobile, in urma Nokia (35%), Motorola (22%) si Samsung (11%).