Dell a anuntat lansarea a trei noi sisteme de stocare in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), prin intermediul carora, isi propune sa schimbe ecuatia economica a solutiilor de stocare, punand la dispozitia IMM-urilor capabilitati de nivelul celor disponibile in mod obisnuit pentru marile companii, informeaza intr-un comunicat de presa.
Noile produse ofera o solutie simpla, fiabila si accesibila pentru nevoile legate de stocarea in retea, de realizarea de copii de siguranta si de recuperarea de date; aceasta solutie imbina elemente din gamele Dell/EMC si Dell PowerVault.

Conform unui raport recent al renumitei companii de cercetare Gartner, principalele trei probleme de management al stocarii cu care se confrunta personalul IT din IMM-urile europene sunt: nevoia crescanda de capacitate de stocare, nevoia atingerii unui nivel inalt de performanta de stocare si lipsa unui sistem fiabil pentru realizarea de copii de siguranta si pentru recuperarea de date.

Produsele recent lansate sunt vin in intampinarea acestor probleme: Dell/EMC CX3-10 este o matrice SAN care apartine categoriei de baza si care ofera functii inovatoare pentru protectia si disponibilitatea datelor; la randul lor, bibliotecile de banda PowerVault TL 2000 si TL 4000 sunt concepute pentru a oferi o protectie simplificata a datelor, precum si o functionare fiabila, fara sincope si fara necesitatea interventiei frecvente a personalului IT cele doua biblioteci sunt compacte, pot fi instalate de catre client si sunt usor de configurat si gestionat.

Dell mentine o relatie stransa cu clientii sai, dezvoltand solutii relevante pentru nevoile de afaceri ale acestora, a declarat Paul Kaeley, Coordonator Stocare, Dell EMEA, in comunicat.

Managementul stocarii poate fi un mare consumator de resurse si se poate dovedi o sarcina deosebit de imprevizibila; atunci cand capacitatea de stocare existenta se dovedeste a nu fi de ajuns, viteza de reactie la schimbari a organizatiilor poate fi incetinita, avand loc o crestere a costurilor pentru a se putea tine pasul cu cererea. Noile noastre solutii sunt capabile sa faca fata acestor necesitati, oferindu-le clientilor simplitate, un pret accesibil, precum si capabilitati superioare, a mai adaugat Paul Kaeley.

Dell a anuntat, de asemenea, dezvoltarea functiilor si cresterea flexibilitatii pentru versiunile Fibre Channel ale matricelor SAN Dell/EMC CX3-20f si CX3-40f SAN astfel, companiilor utilizatoare le va fi mai usor sa adauge gazde pe masura ce se dezvolta.

Datorita sistemului sau de vanzare directa, Dell inregistreaza cele mai mari vanzari globale de sisteme dintre toti producatorii de calculatoare si se situeaza pe pozitia a 25-a in topul Fortune 500.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri