Noile produse ofera o solutie simpla, fiabila si accesibila pentru nevoile legate de stocarea in retea, de realizarea de copii de siguranta si de recuperarea de date; aceasta solutie imbina elemente din gamele Dell/EMC« si Dell PowerVaultÖ.

Conform unui raport recent al renumitei companii de cercetare Gartner, principalele trei probleme de management al stocarii cu care se confrunta personalul IT din IMM-urile europene sunt: nevoia crescanda de capacitate de stocare, nevoia atingerii unui nivel inalt de performanta de stocare si lipsa unui sistem fiabil pentru realizarea de copii de siguranta si pentru recuperarea de date.

Produsele recent lansate sunt vin in intampinarea acestor probleme: Dell/EMC CX3-10 este o matrice SAN care apartine categoriei de baza si care ofera functii inovatoare pentru protectia si disponibilitatea datelor; la randul lor, bibliotecile de banda PowerVault TL 2000 si TL 4000 sunt concepute pentru a oferi o protectie simplificata a datelor, precum si o functionare fiabila, fara sincope si fara necesitatea interventiei frecvente a personalului IT ľ cele doua biblioteci sunt compacte, pot fi instalate de catre client si sunt usor de configurat si gestionat.

äDell mentine o relatie stransa cu clientii sai, dezvoltand solutii relevante pentru nevoile de afaceri ale acestoraö, a declarat Paul Kaeley, Coordonator Stocare, Dell EMEA, in comunicat.

äManagementul stocarii poate fi un mare consumator de resurse si se poate dovedi o sarcina deosebit de imprevizibila; atunci cand capacitatea de stocare existenta se dovedeste a nu fi de ajuns, viteza de reactie la schimbari a organizatiilor poate fi incetinita, avand loc o crestere a costurilor pentru a se putea tine pasul cu cererea. Noile noastre solutii sunt capabile sa faca fata acestor necesitati, oferindu-le clientilor simplitate, un pret accesibil, precum si capabilitati superioareö, a mai adaugat Paul Kaeley.

Dell a anuntat, de asemenea, dezvoltarea functiilor si cresterea flexibilitatii pentru versiunile Fibre Channel ale matricelor SAN Dell/EMC CX3-20f si CX3-40f SAN ľ astfel, companiilor utilizatoare le va fi mai usor sa adauge gazde pe masura ce se dezvolta.

Datorita sistemului sau de vanzare directa, Dell inregistreaza cele mai mari vanzari globale de sisteme dintre toti producatorii de calculatoare si se situeaza pe pozitia a 25-a in topul Fortune 500.