Axigen, dezvoltatorul de solutii profesioniste de mesagerie electronica, a anuntat astazi semnarea unui contract de parteneriat cu compania canadiana Getica e-Solutions.
Avand sediul in Calgary, unul dintre cele mai mari orase ale provinciei Alberta, Getica e-Solutions este o companie ce ofera servicii de securitate informatica, bazate pe o bogata experienta de mai mult de 10 ani in domeniul instalarii, mentenantei si protectiei retelelor de calculatoare. Firma ofera de asemenea servicii de recuperare si stocare a datelor, precum si de inlaturare a tuturor amenintarilor informatice cunoscute (virusi, troieni, key loggers, etc.).

Parteneriatul a pornit de la convingerea noastra ca serverul de email integrat si securizat AXIGEN Mail Server este capabil sa faciliteze munca administratorilor de sistem in foarte mare masura. in acelasi timp, acest produs este flexibil, intuitiv si de incredere, astfel incat detine un avantaj substantial fata de concurenta in acest domeniu, a declarat Adrian Teodorescu, proprietarul firmei Getica e-Solutions. Acordul de distributie semnat astazi reprezinta un important pas strategic pentru noi, intrucat noi posedam cunostintele necesare in ceea ce priveste piata canadiana, in timp ce AXIGEN ofera o solutie de mesagerie electronica de inalta clasa pentru clientii nostri, a adaugat Adrian Teodorescu.

Suntem deosebit de multumiti ca am reusit sa achizitionam un partener de valoare in Canada. Data fiind experienta lor pe piata locala, suntem siguri ca relatia de afaceri dintre noi si Getica eSolutions se va dezvolta armonios si va fi benefica de ambele parti, pe termen lung. Pe de alta parte, dorim sa continuam extinderea retelei de distributie pe continentul nord american, in scopul aducerii acesteia la acelasi nivel de dezvoltare cu puternica prezenta pe care o avem deja pe piata europeana, a concluzionat Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

Lansat in ultimul trimestru al anului 2005, in urma unei investitii initiale de doua milioane de euro, AXIGEN Mail Server este distribuit in prezent in lumea intreaga de peste 50 de parteneri. Echipa AXIGEN este formata din aproximativ 60 de angajati, iar compania estimeaza ca pana la sfarsitul anului produsul sau va ajunge sa gestioneze circa 1 milion de casute postale la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri