Operatorul Telemobil S.A. a anuntat numirea unui nou Head of Corporate Affairs: Carmen Lazar (31 de ani)
Carmen Lazar are o experienta de peste 7 ani in domeniul comunicarii, printre realizarile sale profesionale numarandu-se generarea, planificarea si managementul unor proiecte complexe de comunicare la nivel de corporatie, divizii si departamente.

Intre 1999 -2003, Carmen a a lucrat in Praga, Cehia, unde a detinut functia de Regional Communication Manager pentru Cehia si Slovacia, pentru o organizatie non profit. In Romania, ea a ocupat pozitia de Communication Director pentru Ipsos Interactive Services parte a grupului francez de cercetare de piata, Ipsos. Inainte de a accepta provocarea oferita de Zapp, Carmen a detinut pozitia de PR & Communication Director pentru grupul Altex.

Din pozitia de Head of Corporate Affairs pentru Telemobil S.A, Lazar va coordona toate activitatile de PR, comunicare externa si interna avand in acelasi timp si calitatea de purtator de cuvant al companiei.

Carmen Lazar a urmat un Masterat in Administrarea Afacerilor si numeroase training-uri si seminarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri