Compania Google a anunțat că va permite angajaților care își pot desfășura munca de la distanță să continue lucrul de acasă până în iunie 2021.

Este cea mai mare perioadă de relocare a muncii dintre cele anunţate de alte fime de top din Statele Unite.

Directorul executiv al companiei a luat această decizie săptămâna trecută după lungi dezbateri cu mai mulţi oficiali ai grupului, scrie The Wall Street Journal.

„Ştiu că nu a fost uşor şi nu va fi. Sper ca această schimbare să vă ofere flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a stabili un echilibru între muncă şi viaţa personală pe parcursul următoarelor 12 luni”, le-a scris el angajaţilor.

În luna mai, compania anunțase că va începe redeschiderea mai multor birouri la nivel mondial începând din iunie, dar cei mai mulți angajați Google vor lucra de acasă până la sfârșitul acestui an.

Mai multe companii au permis, de asemenea, angajaților lor să lucreze de acasă până la sfârșitul anului 2020, într-o încercare de a-i proteja împotriva răspândirii coronavirusului. De exemplu, Twitter a propus munca de la distanță pentru unii dintre angajații săi pe o perioadă nedeterminată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri