Cosmote a anuntat lansarea serviciului de mesagerie vocala in limba maghiara, disponibil gratuit atat pentru utilizatorii de servicii preplatite, cat si pentru abonati, datorita numarului mare de persoane care vorbesc ungureste au declarat reprezentanti ai operatorului elen.

"Faptul ca in Romania exista peste 1,5 milioane de vorbitori de limba maghiara, noul serviciu de mesagerie vocala este conceput astfel incat sa faciliteze comunicarea in comunitatea maghiara", a declarat Adrian Florea, director de dezvoltare produse si servicii in cadrul Cosmote.

Prin lansarea noului serviciu, utilizatorii au posibilitatea de a-si activa mesageria vocala in trei limbi: romana, maghiara si engleza.

Pentru acest an compania intentioneaza sa candideze pentru una dintre cele doua licente WiMAX care vor fi deschise spre licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) in luna aprilie. WiMAX este o tehnologie wireless (fara fir), care isi propune sa integreze serviciile de date si voce cu o viteza de pana la 10 MB/s. Tehnologia permite o conexiune prin unde radio, mult mai stabila, care nu necesita investitii mari pentru acoperire.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Netflix nu vrea să îți mai ia banii dacă nu te mai uiți seriale
Setari Cookie-uri