Cresterea pe pietele externe a vizat in special serviciul Digi TV (televiziunea digitala prin satelit). La sfarsitul lui decembrie 2006, acest serviciu a atras un numar semnificativ de noi clienti, cumuland in prezent peste 200.000 de abonati in Ungaria, peste 100.000 de abonati in Slovacia, 40.000 in Cehia, 15.000 in Serbia si 5.000 in Croatia.

Serviciile care au cunoscut cea mai importanta crestere atat din punct de vedere al extinderii teritoriale, cat si din punct de vedere al atragerii de noi clienti au fost Digi TV - serviciul de televiziune digitala prin satelit si RDS.Tel - serviciul de telefonie fixa nationala si internationala.

La inceputul lui 2007, numarul abonatilor din Romania a depasit 642.000 de clienti, dupa ce in iunie 2006, compania afisa 500.000 abonati . in ceea ce priveste serviciul Digi TV, in luna iunie 2006, cumula 300.000 de clienti, iar, in decembrie numarul acestora a atins peste 500.000, marcand astfel o crestere de aproape 80%.

Odata cu lansarea de noi servicii, trecerea la reteaua de fibra optica si expansiunea retelei, compania RCS&RDS a inregistrat si o crestere semnificativa a numarului de angajati. Pana in prezent, la nivel national, au fost infiintate 140 de puncte de prezenta in care isi desfasoara activitatea peste 5000 de angajati.

Incepand cu acest an, RCS&RDS va oferi si servicii de telefonie mobila. Comunicatiile mobile vor fi aduse pe piata sub numele "Digi.Tel", iar comunicarea se poate realiza in prima faza in cadrul retelei de telefonie mobila 3G Digi.Tel. in viitorul apropiat, abonatii vor putea sa apeleze si restul retelelor fixe si mobile, in acesta perioada fiind in curs de negociere procesele de interconectare cu ceilalti operatori de telefonie fixa si mobila.

RCS & RDS a demarat la nivelul national un parteneriat cu compania Nokia pentru dezvlotarea unei retele de produse.

Prin lansarea serviciilor de telefonie mobila Digi.Tel, compania RCS & RDS va fi primul operator care pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii de telecomunicatii: telefonie mobila, telefonie fixa, Internet si date, televiziune.

In prezent, compania este activa in cinci tari din afara Romaniei, unde ofera servicii de comunicatii prin cablu TV, internet si televiziune in sistem DTH (Digi TV). Prezenta pe piata romaneasca de telecomunicatii din 1994, RCS&RDS s-a extins in afara granitelor in anul 1998, cand a dezvoltat prima retea de cablu din Budapesta.