Dell, al doilea producator mondial de PC-uri, a dat publicitatii rezultatele sale financiare aferente trimestru patru din anul fiscal 2007, acestea fiind in scadere comparativ cu perioada similara din anul fiscal 2006. Dell a inregistrat vanzari de 14,4 miliarde de dolari, comparativ cu 15,2 miliarde in urma cu un an, si un profit net de 673 milioane de dolari, in scadere fata de 1,01 miliarde in urma cu un an.

“Suntem dezamagiti de rezultatele companiei, dar in acest moment conteaza planul de actiune pentru viitor. Luam masuri constant pentru a creste eficienta, a imbunatati producatia si pentru a trasnsoforma compania”, a declarat CEO-ul companiei, Michael Dell.

Compania se afla intr-un proces de transformare, de la nivelul de management (cooptarea unor noi membrii, unificarea unor divizii) pana la cel de development, unde se incearca reducerea ciclurilor dintre aparitia noilor produse. “Nu ne vom atinge scopurile peste noapte, dar le vom atinge. Vom raporta dinou rezultate financiare puternice, dar va trece o perioada pana vom realiza beneficiile masurilor luate astazi”, a mai spus Michael Dell.

Dell l-a angajat pe fostul director Motorola pentru a revitaliza vanzarile


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Michael Dell: Crestere prin robotica si A.I. sau...robocalipsa?