Startup-ul KFactori din România lansează ca parte integrată din platforma o echipă de ingineri virtuali dedicați industriei producătoare.

Această nouă verticală a platformei KFactory este dezvoltată în parteneriat cu Druid și UiPath, folosind platforma Druid pentru a pregăti inginerii virtuali specializați în producție și tehnologia UiPath pentru a extrage datele necesare din diverse surse digitale. Comunicarea standard dintre personal și inginerii virtuali se face prin Microsoft Teams.

„Prin lansarea echipei de ingineri virtuali adăugăm o mai mare valoare companiilor de producție, ajutând managerii de operațiuni să ia decizii rapid pe baza datelor în timp real din surse diverse și permițându-le să petreacă mai mult timp în fabrică,” a declarat Adrian Dima, co-fondator Kfactory.

KFactory propune o soluție în doi pași:

1. Pentru clienții aflați la un nivel de bază al digitalizării, soluția KFactory este gata să colecteze date direct de pe linia de producție și să le compileze rapid, oferind suport decizional managerilor operaționali;

2. Pentru întreprinderile cu un nivel IT matur, utilizând RPA (tehnologia UiPath) se extrag date din sistemele verticale (de exemplu, soluții de gestionare a activelor, depozit, ERP etc.) sau documente nestructurate (fișiere tip Excel). Apoi, datele sunt compilate de KFactory și livrate managerilor operaționali in limbaj natural (Druid) prin intermediul Microsoft Teams.

”Democratizăm in acest fel accesul la datele interne, eliminând barierele de cunoaștere existente. Inginerii noștri virtuali înțeleg procesele operaționale, extrag date in timp real și le servesc în limbaj natural factorilor de decizie, lăsându-i să petreacă mai mult timp acolo unde contează cu adevărat,” a adăugat Vlad Cazan, co-fondator KFactory.

„Prin parteneriatul cu KFactory oferim o propunere unică de valoare, care sunt convinsă că va atrage atenția întreprinderilor de producție mature, în care deciziile sunt susținute de bogăția informațiilor din sistemele interne. Inginerii virtuali inteligenți reprezintă o soluție elegantă, care oferă agilitate și performanță în procesul de decizie, oferind informații în timp real printr-un limbaj simplu și natural” declară Raluca Tătăruşanu, Sales Director, DRUID.

„Suntem convinși, acum mai mult decât oricând, poate, că investițiile susținute în tehnologie sunt un catalizator al progresului modern. Ne bucurăm să vedem că tehnologiile Microsoft ajută KFactory să inoveze întregul lanț de producție prin integrarea capabilităților de colaborare a platformei Teams în fluxul de lucru al inginerilor virtuali.”, a declarat Daniel Rusen, Director de Marketing şi Operaţiuni al Microsoft România.

Echipa KFactory de ingineri virtuali este un concept unic care acoperă procesele verticale dintr-o fabrică, cum ar fi producția, mentenanța, calitatea și lanțul de aprovizionare intern, stimulând adoptarea sistemelor digitale, fără dificultatea și complexitatea proiectelor de integrare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri