Fanii seriei South Park vor putea vedea cum arata in realitate Stan, Kyle, Kenny si Cartman odata cu lansarea primului episod high definition, "Good Times With Weapons".

Comedy Central, divizie a MTV Networks si unitate a Viacom, in parteneriat cu Xbox 360, consola de jocuri video si de divertisment, vor oferi membrilor Xbox LIVE episodul "Good Times With Weapons" in versiune high definition, gratuit, timp de doua saptamanai. Episodul poate fi downloadat via Xbox LIVE Marketplace, locul de provenienta a mai bine de 1.500 ore de continut premium pentru divertisment.

Cele 11 sezoane ale seriei South Park a Comedy Central vor da lovitura pe 7 martie. De asemenea, pentru prima oara, cel mai nou episod al Sezonului 11 va fi valabil necenzurat pe Xbox LIVE, incepand cu 13 martie. Toate seriile de la 5 la 11 sunt valabile pe Xbox LIVE la fel ca si mult criticatul film "South Park: Bigger, Longer, Uncut." De la debutul lor pe Xbox LIVE, episoadele "South Park" au fost printre cele mai populare download-uri.

Lansat in 1997, "South Park," ajuns acum la cea de-a 11-a serie, ramane cea mai bine cotata serie a Comedy Central, singura retea de comedie, care la ora actuala este vizionata in mai bine de 91 milioane de locuinte din toata lumea. Comedy Central este marca inregistrata si detinut de Comedy Partners, divizie a Viacom.

Microsoft a inceput sa ofere distributie digitala a show-urilor de televiziune si filmelor pe Xbox 360 in luna noiembrie. Lucrul acesta a fost un hit printre detinatorii de console video Xbox 360 care puteau downloada continut standard si high-definition direct pe hard drive-ul consolei. Filmele pot fi inchiriate pentru mai multe zile. Microsoft se asteapta ca in anul fiscal 2007 sa expedieze peste 12 milioane de console, in toata lumea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri