Microsoft România organizează, în perioada 24-26 noiembrie 2020, cea de-a patra ediție a Microsoft Tech Day.

Anul acesta, Microsoft Tech Day se va desfășura online și, ca de fiecare dată, va reuni lideri din industria de hi-tech, care le vor prezenta participanților noutățile în ceea ce privește transformarea digitală și inovația prin tehnologie.

Adresat în special profesioniștilor din sectorul IT și pasionaților de tehnologie, evenimentul va fi axat pe explorarea celor mai recente soluții tehnologice privind dezvoltarea aplicațiilor, inteligența artificială și securitatea cibernetică, precum și pe integrarea optimă a acestora în modelele de business.

Inovația prin tehnologie și transformarea digitală definesc astăzi evoluția mediului de afaceri, fiind două componente importante ale redresării economice, atât pe plan local, cât și internațional. Microsoft investește anual aproximativ 16 miliarde de dolari în activitățile de cercetare și dezvoltare.

Pe parcursul acestui eveniment, Microsoft România își propune să aducă în atenția participanților, și nu numai, și necesitatea dezvoltării abilităților digitale în societate. Experții (în dezvoltarea de software, securitate, arhitectură și IT) prezenți la eveniment le vor prezenta participanților noutățile din domeniul hi-tech și vor aborda subiecte diverse (de la amenințările cibernetice, la cele mai recente soluții dezvoltate de Microsoft, precum Azure Synapse sau noutățile disponibile în platforma Microsoft .NET5) prin sesiuni hands-on, demo-uri tehnice și studii de caz.

Violeta Luca, General Manager Microsoft România, va vorbi în deschiderea evenimentului despre felul în care dezvoltarea continuă a tehnologiilor și instrumentelor poate alimenta transformarea digitală și ne poate sprijini să realizăm mai mult.

Printre speakerii ediției de anul acesta se numără: Jonathan Woodward (Azure Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Hrvoje Klapan (Modern Work Business Group Lead, Microsoft Central Eastern Europe), Paula Januszkiewicz (CEO CQURE și Security Expert, Microsoft MVP, Radu Vunvulea (Group Head of Cloud, Endava, Microsoft MVP) și Ciprian Jichici, General Manager (Genisoft, și Chief Data Scientist, Solliance).

Evenimentul va fi structurat pe trei zile, după cum urmează:

Ziua 1: #AppInnovation
- Radu Vunvulea va aduce în atenția participanților subiectul privind bunele practici în utilizarea celor mai noi aplicații, ținând cont de restricțiile impuse de modelul de business sau de buget, precum și cele de ordin tehnic.
Ziua 2: #Data & #ArtificialIntelligence
- Jonathan Woodward va vorbi despre importanța procesării corecte a datelor colectate, arătând diverse modalități prin care această resursă poate contribui la creșterea și dezvoltarea unei afaceri.
- Ciprian Jichici va explica modul în care o companie poate să-și dezvolte soluții personalizate de Machine Learning, utilizând serviciile de procesare a datelor și de securitate, disponibile prin intermediul Azure Machine Learning.
Ziua 3: #Security & #Management
- Hrvoje Klapan va aduce în discuție ultimele trenduri vizând securitatea cibenetică, explicând și felul în care Microsoft alege să abordeze aspectele care țin de acest subiect.
- Paula Januszkiewicz va aborda, de asemenea, subiectul atacurilor cibernetice, aducând în atenția participanților importanța securizării infrastructurii IT, cu scopul de a înțelege mai bine amenințările de securitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri