Preluarea a fost finalizata Frosys SRL de catre Siemens SRL, dupa ce Consiliul Concurentei si-a dat acordul joi, la mai bine de o luna de cand cele doua companii au semnat contractul de achizitie a pachetului integral. Siemens va integra compania Frosys in cadrul diviziei Solutii si Servicii Industriale. Achizitia este, de asemenea, parte integranta a strategiei Siemens de regionalizare.

"Frosys completeaza prin experienta locala portofoliul de servicii al diviziei Siemens Solutii si Servicii Industriale (I&S) in domeniul infrastructurii si industriei", se arata intr-un comunicat al Siemens, citat de NewsIn. Compania va activa pe piata sub denumirea "Frosys, a Siemens Business" si conform noii conduceri Radu Ciorba si Daniel Winkler, compania va dispune de o capacitate ridicata de a furniza solutii industriale si servicii de calitate clientilor de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frosys activeaza inca din 1995 pe piata romanesca, oferind echipamente si solutii in domeniul electric si al automatizarilor industriale, fiind partener Siemens inca din 1996. Compania asambleaza, din noiembrie 2004, sub licenta Siemens, Sivacon - tablouri de distributie cu incercari tip. Frosys este o companie de dimensiune medie, care are peste 120 de angajati si a realizat in 2006 o cifra de afaceri de peste opt milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Dobre, Samsung: S20 Ultra, cel mai scump vârf de lance, este și cel mai dorit
Setari Cookie-uri