Şcoala de programare Logiscool România implementează în programele sale roboţi software inteligenţi printr-un parteneriat tehnologic cu startup-ul românesc Tailent.

Tehnologia Robotic Process Automation (RPA) dezvoltată de Tailent permite Logiscool să eficientizeze o plajă largă de procese operaţionale şi ar putea fi integrată în viitor şi în activitatea educaţională, pentru a oferi mereu copiilor care urmează cursurile Logiscool acces la tehnologii de ultimă generaţie, scrie Agerpres.

Soluţiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile şi accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanţă şi scalabilitate fără precedent în dezvoltarea şi utilizarea roboţilor software inteligenţi proiectaţi pentru aplicaţii existente, adaptaţi nevoilor de business şi gata pentru utilizare imediată.

"Adaptarea tehnologiei de automatizare Tailent la nevoile Logiscool România şi implementarea în procesele operaţionale este realizată de Aliant, companie specializată în proiectarea şi integrarea de soluţii de infrastructură şi Gold Partner Tailent. Aliant este un jucător regional important în sfera de soluţii şi servicii software IT, care a dezvoltat capabilităţi interne semnificative în această direcţie şi a încheiat anul acesta un parteneriat strategic cu Tailent, fiind certificat şi pregătit pentru a livra roboţi software RPA către companii din industrii precum educaţie, sănătate, finanţe-contabilitate, resurse umane, retail şi logistică", se menţionează în comunicat.

Logiscool România oferă din prima parte a anului 2018 cursuri de programare şi robotică pentru copii şi tineri cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani. Instituţia face parte dintr-o reţea internaţională de centre educaţionale, prezentă în 15 ţări din Europa, America şi Asia. Până în prezent, peste 70.000 de elevi au participat la cursurile, taberele şi evenimentele conexe oferite de Logiscool.

Tailent (ex Mission Critical) este un start-up românesc fondat în Bucureşti şi care dezvoltă tehnologii inovatoare de automatizare (RPA).

Fondată în anul 1992, Aliant este integrator de tehnologii şi servicii adaptate nevoilor de business cu obiectiv de creştere a performanţei prin transformarea digitală a afacerilor. Printre partenerii cu care compania colaborează activ se află: Xerox, Microsoft, Lenovo, Fujitsu, Dell, Fortinet şi Bitdefender.

Sursa foto: Oleksiy Mark / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri