Tehnologia este unul dintre copiii preferați ai modernității. Rapiditatea cu care apar lucrurile noi ne surprinde, dar ne și ajută. Să nu uităm totuși de această perioadă, când distanța și tehnologia au fost cei mai buni prieteni. Și pentru că viitorul poate fi la un click distanță, Samsung nu pierde vremea și vine cu un nou model de televizor inteligent, prin care ne putem conecta cu ușurință la exterior.

În mod ironic, pandemia ne-a adus mai aproape și ne-a făcut mai atenți la nevoile celor din jurul nostru. Și cum putem fi împreună dacă nu în fața televizorului, cu un pahar de vin sau o ciocolată caldă, urmărind un film bun?! Culori vibrante, ecran cât cuprinde și o lumină numai bună pentru serile petrecute în familie, pe canapeaua din sufragerie.

Samsung Neo QLED - nu doar un televizor

Dar de ce am investi acum într-un televizor nou? Răspunsul este cât se poate de simplu...noul Samsung Neo QLED nu este doar o plasmă care o înlocuiește pe cea pe care o avem deja. Acesta vine la pachet cu noi caracteristici, care îmbină utilul cu plăcutul.

”Anul trecut s-au vândut aproximativ 1,7 milioane de televizoare în România. Pentru anul în curs, prognozele arată mai bine, având în vedere evenimentele anulate în 2020 și anume: programul rabla pentru electrocasnice și Campionatul de fotbal EURO 2020, care ar putea resuscita vânzările de televizoare de pe plan local”, a declarat Victor Armășelu, Division Director Consumer Electronics, Samsung România & Bulgaria.

Sursa Video: Samsung Romania

Minutele de antrenament

Mulți dintre noi sunt iubitori de sport, alți sunt doar amatori, care conștientizează că puțină mișcare ajută împotriva efectelor sedentarismului. Ei bine, Samsung se adaptează tuturor nevoilor.

Conectarea la televizor a unui dispozitiv precum telefonul mobil sau tableta ne permite să avem sesiunile de antrenament pe marele ecran. În plus, amplificatorul de voce QLED TV identifică acele zgomote enervante în timp real și crește automat volumul sunetului, astfel încât să auzim sunetul vocilor sau conversațiilor cu cea mai mare claritate și să nu fim distrași în timpul antrenamentului.

De asemenea, beneficiind de marele ecran, putem face câteva exerciții alături de copii, astfel încât să aibă și ei parte de puțină activitate.

Și pentru că suntem la capitolul copii, dacă antrenamentele noastre nu sunt pe placul celor mici și ei preferă desene sau un joc video educativ, Samsung știe să se ”împartă”. Cu funcția Double Screen putem proiecta imaginea telefonului mobil, iar copilul se poate juca în continuare. Cât despre sunet, vom putea asculta conținutul de la căști pentru a nu rata niciun detaliu al orei de sport și nici al acțiunii jocului video.

Muzeul la tine acasă

Și muzeele ne-au cam lipsit în ultima perioadă. Pentru prezent, dar și pentru vremurile în care vrem să ajungem într-un muzeu, dar timpul ne împiedică, Samsung propune o variantă de vizualizare a artei.

Cu o colecție de peste 1.400 de opere de artă digitală, cu pictori clasici și contemporani și fotografii din cele mai importante muzee din lume, ne putem personaliza spațiul și momentele speciale. Datorită tehnologiei QLED, ecranul devine o pânză care ne permite să apreciem culori mai vibrante în fiecare lucrare. În plus, cu cadrele magnetice interschimbabile - disponibile în patru culori (negru, alb, bej și maro) – ne putem ”decora” televizorul astfel încât să iasă în evidență în casă.

Work remote

Munca nu e cea mai plăcută activitate întotdeauna, de aceea am și lăsat-o printre ultimele. Nu era de ratat posibilitatea desfășurării muncii de acasă, cu atât mai mult în vremuri pandemice.

Dacă sportul, jocurile sau muzeele pot fi accesate prin intermediului televizorului, de ce nu și munca sau chiar școala online?!

Beneficiul este pe cât se poate de evident. Ecranul mare împiedică problemele oftalmologice în cazul celui mic, nemaifiind nevoit să se concentreze în fața unui laptop sau a unui telefon.

Același lucru este valabil și pentru noi, adulții. Putem asista la ședințele de lucru cu o mai mare ușurință, fără să ne facem griji că am ratat vreo informație importantă sau că am înțeles greșit un lucru.

Sunetul și imaginea prind viață cu noul Samsung Neo QLED.

Și pentru cei mai tehnici...

Nu în ultimul rând, este necesar de menționat suita de caracteristici tehnice, pe care se bazează cele enunțate mai sus.

Evoluția televizoarelor prin Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix, care controlează cu precizie noul nostru Quantum Mini LED. Cu un control precis al luminii, ne putem bucura de detalii deosebite, atât în cele mai întunecate scene, cât și în cele mai strălucitoare.

Procesorul quantum Samsung, cu algoritmii de învățare profundă, optimizează condițiile de vizionare și îmbunătățește conținutul redat. Maparea dinamică a tonurilor HDR10+ schimbă culoarea și contrastul, scenă cu scenă, permițându-ne să apreciem chiar și cele mai mici detalii.

În plus, volumul de culoare 100% măsurat în modul Movie Mode și spațiu de culoare DCI-P3, certificat de VD vin în completarea celor de mai sus.

Cu Anti Reflection, noul QLED nu permite ca strălucirea soarelui să ne întrerupă meciul din timpul amiezii sau reflexiile lămpii să ne strice filmul serii. Mai mult decât atât, putem vedea fiecare detaliu, sub orice unghi. Ultra Viewing Angle ne oferă o imagine detaliată consistentă, chiar și atunci când stăm în lateral. Deci, fiecare scaun este cel optim în casă.

De asemenea, cu difuzoarele încorporate, putem experimenta un sunet 3D realist, care ne aduce în mijlocul acțiunii. Q-Symphony este cel care permite, într-un mod unic, difuzoarelor televizorului și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru o acoperire mai bună, fără a dezactiva difuzoarele TV.

Și chiar dacă am avea vecini mai zgomotoși, AVA (Active Voice Amplifier) ajută la evidențierea vocii din scenă, astfel încât televizorul să poată transmite dialoguri clare privitorilor.

Redarea filmelor sau a muzicii de pe telefonul mobil pe televizor este la fel de simplă ca o atingere. Când atingem rama televizorul cu telefonul mobil, acesta detectează automat contactul și redă automat.

Nu în ultimul rând, rapoartele de ecran 21:9 și 32:9 ne oferă zona de vizualizare suplimentară de care avem nevoie pentru a ne maximiza experiența de joc și pentru a câștiga. Putem adăuga Game Bar, un meniu pe ecran cu care ajustăm în timp real raportul ecranului, verificăm de input lag, FPS, HDR, setările căștilor wireless și multe altele.

Intră AICI pentru a face o precomandă.

Sursa foto: Samsung România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri