BitDefender, divizia de securitate informatica a Grupului Softwin, a lansat recent, in versiunea de testare (Beta), doua noi produse concepute pentru a spori securitatea la nivelul serverelor de e-mail: BitDefender Security for Exchange si BitDefender Security for Mail Servers (Windows), se arata intr-un comunicat de presa.
Campania de testare Beta subliniaza dorinta BitDefender de a asculta si a raspunde nevoilor de securitate ale clientilor sai si de a putea astfel satisface pe deplin cerintele de securitate ale acestora.

Noile produse realizate de BitDefender sunt concepute pentru a rezolva problema volumului tot mai mare de spam si a amenintarilor care circula prin e-mail, oferind companiilor posibilitatea sa elimine la nivel de server orice mesaj identificat ca fiind necorespunzator/nelegitim.

Analizand principalele tipuri de atacuri informatice, BitDefender a decis sa includa in aceste produse protectiile antivirus, antispyware, antispam, filtrare de continut si atasamente, precum si protectie contra mesajelor phishing, care afecteaza utilizatorii obtinand acces la informatii personale si financiare.

Sistemul de protectie antispam este construit pe mai multe niveluri, pentru a se putea astfel bloca eficient fiecare mesaj nesolicitat. Solutia de securitate, prin tehnologia inglobata, ofera de asemenea si o protectie suplimentara contra acelor atacuri menite sa detecteze casutele e-mail valide, utilizate intr-o companie (Directory Harvest Attack).

BitDefender Security for Exchange protejeaza serverele Exchange 2003, 2000 si 5.5 intr-un singur produs, iar solutia BitDefender Security for Mail Servers este conceputa sa functioneaze pe majoritatea platformelor de e-mail.

Utilizand aceste solutii de securitate avansate, administratorii de sistem pot beneficia in plus de avantajele oferite de optiunea de management centralizat de la distanta, oferita de BitDefender cu ajutorul aplicatiei corporate Bitdefender Enterprise Manager.

"Noua generatie a produselor BitDefender Security for Exchange si BitDefender Security for Mail Servers aduce simultan atat multe imbunatatiri cat si noi functionalitati fata de versiunile anterioare in vedere unei mai bune gestionari a fluxului masiv de spam si mesaje periculoase pe care companiile le primesc zilnic", a declarat Clara Cismaru, BitDefender Product Manager.

Perioada de testare beta va dura pana la mijlocul lunii aprilie 2007.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori, din circa 180 de tari.

BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul grupului SOFTWIN, are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri