Snapchat, o aplicaţie de partajare a videoclipurilor şi fotografiilor foarte populară printre tineri, a devenit "reţeaua socială a drogurilor" prin promovarea livrărilor la domiciliu, a acuzat miercuri ministrul francez de interne Gerald Darmanin, citat de France Presse și preluat de Agerpres.

"Pe Snapchat, bărbaţii care livrează droguri îşi fac programările, aşa cum probabil se face o programare pentru a livra pizza", a declarat ministrul la radioul France Inter, denunţând o "uberizare" a traficului via "reţelele sociale".

Darmanin a cerut responsabililor Snapchat să "îşi asume" responsabilităţile de "a nu mai fi reţeaua socială a drogurilor".

Ministrul de interne, care a făcut din lupta împotriva traficului de stupefiante prioritatea sa, a declarat marţi într-un interviu pentru revista L'Express că peste 1.700 de operaţiuni ale poliţiei au fost efectuate din ianuarie vizând 4.000 de puncte de tranzacţii din Franţa.

În urma acestor operaţiuni, "peste 500 de puncte de tranzacţii au fost anihilate din ianuarie", a adăugat el la France Inter.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri