Panasonic Romania vrea afaceri cu 40% mai mari pe pe segmentul de aparate foto digitale

Panasonic Romania mizeaza in 2007 pe cresterea cifrei de afaceri cu 35-40% fata de anul trecut, pe segmentul de aparate foto digitale, dupa lansarea unei noi game Lumix, potrivit directorului de marketing al companiei, Bogdan Gheorghiu. Panasonic Romania a lansat ieri o noua gama de aparate foto digitale Lumix, cu preturi intre 519 lei si peste 1.500 lei.

"Noua gama are in plus un dublu stabilizator al imaginii care ajuta fotograful sa capteze foarte clar persoane in miscare", a mai spus directorul de marketing al companiei citat de NewsIn. Potrivit lui Gheorghiu, noua gama tinteste sase segmente de utilizatori, aparatele avand o rezolutie minima de sase megapixeli.

Oficialul Panasonic a adaugat ca cele zece tipuri de aparate aferente noii game se gasesc in mare parte deja in magazine. Noua gama Lumix va inlocui treptat vechea gama produsa de Panasonic.

Potrivit directorului de marketing al companiei, Panasonic ocupa locul doi in piata de aparate digitale din Romania, principalii competitori ai sai fiind Sony si Cannon. Gheorghiu a mai aratat ca in 2006, fata de 2005, cota de piata a Panasonic Romania a crescut de 2,5 ori. Produsele marca Panasonic sunt fabricate de Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. cu sediul in Japonia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri