Grupul britanic Vodafone ramane interesat de oportunitatile de achizitii oferite de pietele cu ritm de crestere accelerat in urmatorii doi ani, au apreciat analistii Citigroup in urma unei prezentari sustinute de directorul executiv al companiei de telefonie mobila, Arun Sarin.

Lider mondial dupa vanzari pentru sectorul sau, Vodafone a cumparat, luna trecuta, un pachet de control din actiunile operatorului de telefonie mobila indian Hutchison Essar, pentru suma de 11,1 miliarde de dolari, ceea ce i-a determinat pe investitori sa speculeze ca grupul nu mai planuieste noi achizitii in viitorul apropiat.

"Vodafone nu exclude achizitiile in urmatoarele 24 de luni si pentru pretul just, acolo unde sunt oportunitati de crestere accelerata", au spus specialistii Citigroup intr-o nota de cercetare, dupa ce seful Vodafone a vorbit la conferinta pe care o sustine anual, informeaza NewsIn.

Sarin a declarat luna trecuta ca Vodafone planuieste in continuare oportunitatile de achizitii in Africa, unele parti din Asia si estul Europei, cu toate ca nu exista certitudini pentru niciuna dintre acestea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Vodafone extinde 5G in Cluj-Napoca si Mamaia, primele abonamente 5G