BitDefender, divizia de securitate informatica a Grupului Softwin, a semnat un acord de parteneriat cu lantul retail Staples, in urma caruia produsele romanesti de securitate vor fi prezente pe rafturile magazinelor Staples Business Depot si Bureau En Gros, pe care noul partener le detine in Canada.
Cele 270 de locatii Staples din Canada se adauga celor peste 5.000 de magazine in care BitDefender este deja prezent pe cinci continente. Nici un alt produs romanesc nu a atins pana in prezent o astfel de raspandire geografica.

Inca din anul 2005, BitDefender s-a plasat pe locul 6 la nivel mondial pe segmentul consumer si a inregistrat cea mai rapida crestere a veniturilor din industria antivirus (conform IDC).

Pe piata nord-americana, compania a semnat anul trecut un parteneriat de amploare cu lantul Tech Data, iar in prezent, printre cei mai noi parteneri ai companiei se numara mari magazine precum Office Depot, Fry's sau CompUSA. BitDefender este prezent in circa 1.500 de hyper-marketuri din SUA.

Ca o confirmare a dezvoltarii la nivel international, anul trecut a insemnat pentru BitDefender clasarea pe locul patru pe piata de retail din Germania. In plus, BitDefender este unul dintre cele mai bine vandute produse de securitate pe piata franceza, fiind prezent in aceasta tara in peste 90% din marile magazine: FNAC, Cora, Carrefour, Auchan si altele.

Staples este considerat un partener strategic, acesta fiind unul dintre cei mai mari retaileri din Canada, cu o prezenta extinsa la nivel local. Compania detine peste 270 de magazine, dar activeaza si in comertul online.

BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului SOFTWIN si are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA. BitDefender reprezinta o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri