eTelecom, cel mai mare magazin virtual dedicat segmentului telecom, a realizat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 100.000 euro
Rezultatele pozitive pe care le-a inregistrat magazinul in primul trimestru al acestui an au depasit cu mult asteptarile noastre. Acest lucru nu ne face decat sa credem ca strategia noastra de afaceri a fost bine gandita si ca profesionalismul de care am dat dovada precum si calitatea impecabila a serviciilor a fost apreciata de catre clientii nostri. Target-area exacta si orientarea catre un anumit segment al pietii - cel corporate - au dat roade, consolidandu-se in acest fel relatii durabile cu clientii care beneficiau si pana acum de solutiile si serviciile companiei. Solutionarea rapida a comenzilor si calitatea produselor a imbunatatit si rezultatele in segmentul consumer, echipa IT&C a companiei acordand si consultanta, a declarat Andreea Chirciu, director executiv la European Telecom.

European Telecom, integrator local de solutii telecom, a lansat magazinul virtual etelecom.ro - conceptul one-stop-shop, la inceputul lunii decembrie 2006, ca o completare a portofoliului de solutii si servicii. Chiar din prima luna de activitate magazinul a inregistrat un success deosebit, impunandu-se ca cel mai vast magazin virtual de telecomunicatii. Rezultatele peste estimarile initale au determinat compania European Telecom sa isi propuna pentru platforma Etelecom.ro o crestere a vanzarilor cu pana la 60 % in urmatorul trimestru.

Aceasta crestere a volumului de vanzari va fi stimulata si de variatele campanii promotionale lansate cu ocazia sarbatorilor de Pasti, campanii adresate in special segmentui consumer. In acest sens am pregatit introducerea in premiera in Romania a unor produse avangardiste de telecomunicatii, completeaza Chirciu.

Din 2006, European Telecom este partener Alcatel pentru distributia, comercializarea si instalarea de centrale telefonice, telefoane fixe si echipamente aditionale pentru acestea (certificare Alcatel). Clientii vizati pentru vanzarea acestor produse sunt companiile de toate dimensiunile, din portofoliul European Telecom facand parte companii din sectorul bancar, asigurari, productie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri