IDnow, liderul german în soluții de verificare a identității, a anunțat semnarea unui acord în vederea achiziționării societății franceze ARIADNEXT,
specializată în verificarea identității de la distanță și în crearea de identitate digitală.

Datorită unirii forțelor IDnow și ARIADNEXT, societățile consideră că vor fi în măsură să ofere o platformă completă de verificare a identității, de la soluții tehnologice automatizate pilotate de IA, până la soluții cu asistență umană, cu opțiuni de verificare online sau în punctele de vânzare.

Această combinație va spori capacitățile de servicii pe care IDnow le poate oferi la ora actuală, mai ales piețelor britanică, franceză și germană, precum și tuturor clienților săi internaționali care caută o soluție globală care să le acopere nevoile în materie de verificare a identității în funcție de diferitele jurisdicții și/sau cazuri de utilizare.

Datorită puternicei adoptări a produselor de identificare digitală, IDnow preconizează triplarea veniturilor sale în 2021 comparativ cu 2019.

Utilizarea produselor IDnow a crescut cu peste 200% față de anul trecut și numeroase întreprinderi au hotărât astfel să integreze soluții digitale de prim contact în relațiile lor cu clienții. Integrarea ARIADNEXT, ale căror servicii au crescut și ele cu peste 130% pe an în ultimii 5 ani, le va permite să răspundem la această cerere crescândă, consideră reprezentanții companiei.

Societatea va păstra sediile ARIADNEXT de la Rennes, Paris, Madrid, București, Iași și Varșovia, și pe toți cei 125 de angajați ai săi. Achiziția este supusă aprobării organismelor de reglementare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri