Cosmote da posibilitatea de a initia convorbiri gratuite intre angajatii companiilor care achizitioneaza pachetul Cosmote Business cu extraoptiunea Business Group, solutie de comunicare care include opt planuri tarifare.

Planurile tarifare includ intre zece si o mie de minute nationale si au fost stabilite in functie de destinatia apelurilor. De asemenea, Cosmote Business beneficiaza si de extra optiunea Business Group care ofera companiilor, indiferent de marime, convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Taxa lunara pentru aceasta extraoptiune difera in functie de abonamentul ales si se incadreaza intre zero si zece euro.

Tarifele percepute sunt de 0,06 euro/minut pentru apelurile efectuate catre retelele Cosmote si Romtelecom, in afara numarului de minute inclus in abonament, precum si acces la o serie de extra-optiuni de voce, SMS si MMS.

“Pachetele Cosmote Business sunt destinate companiilor care isi doresc o gestionare mai eficienta a costurilor de comunicare si in acelasi timp, sa ofere angajatilor posibilitatea unica pe piata sa comunice intre ei nelimitat si gratuit", a declarat managerul departamentului de dezvoltare produse si servicii, Adrian Florea. Cosmote este in proces de dezvoltare a serviciilor in paralel cu extinderea si modernizarea retelei de acoperire, extinderea lantului de magazine de retail la nivel national si dezvoltarea pachetelor de comunicare pentru companii.

Pachetele Cosmote Business se adreseaza tuturor companiilor, persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate si sunt disponibile prin intermediul retelei nationale de distributie, care cuprinde peste 600 de magazine Cosmote, Germanos, Romtelecom, Internity si dealeri independenti. Lansarea Cosmote Business va beneficia de o campanie de publicitate care include televiziune, radio, print si online.

Pana in momentul de fata, Cosmote Romania a investit 220 de milioane de euro, in special in reteaua de acoperire, si detine 350 de milioane de euro in active. Operatorul mobil a incheiat anul 2006 cu un numar de 1,23 milioane de clienti si o cota de piata de aproximativ 7%. Acoperirea retelei Cosmote s-a extins la 95% din populatie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si