OnlyFans, platforma online cu conținut foto și video pentru adulți, a postat un mesaj pe Twitter în încercarea de a-și ”liniști” utilizatorii după anunțul privind interzicerea de la 1 octombrie a clipurilor cu conținut sexual explicit

Compania a punctat faptul că schimbarea politicii după care funcționează platforma a fost ”necesară” din motive ce țin de nevoile sale financiare, însă caută soluții pentru a-i ajuta pe creatorii de conținut afectați.

Compania a anunțat recent că nu va mai permite încărcare în platformă a postărilor cu conținut sexual explicit, conținut datorită căruia a devenit populară și a atras peste 100 de milioane de utilizatori.

”Pentru a asigura sustenabilitatea pe termen lung a platformei și pentru a continua să avem o comunitate deschisă de creatori și fani, trebuie să schimbăm termenii și condițiile”, a anunțat compania.

OnlyFans a subliniat că măsura vine ca urmare a unor cereri din partea partenerilor bancari și a finanțatorilor. Decizia va avea efect de la 1 octombrie.

Anunțul reprezintă o schimbare masivă având în vedere faptul că în ultimii ani conținutul destinat adulților explodase pe OnlyFans. Platforma permite creatorilor să ofere conținut gratis (stream-uri live, clipuri video, mesaje, etc.) sau în schimbul unui abonament plătit. Creatori de conținut de pe OnlyFans mai pot câștiga bani și din donații sau din mesaje plătite de fani.

Sursa foto: De la charnsitr / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri