Orange introduce optiunea Favourite Country pentru apelurile roaming

Clientii Orange pot sa aleaga o tara favorita pentru care primesc apeluri internationale si de roaming la preturi mai mici, daca activeaza ultima extraoptiune pusa pe piata de operatorul de telefonie mobila, a anuntat marti compania.

Optiunea Favourite Country este disponibila pentru Austria, Franta, Germania, Italia, Spania, Ungaria si Moldova. De asemenea, clientii au posibilitatea de a folosi minutele incluse pentru apeluri internationale catre tara favorita, pentru apeluri de roaming in tara favorita sau pentru orice combinatie a acestora. Abonatii pot activa pana la sapte optiuni Favourite Country, cate una pentru fiecare tara. Costul unei optiuni costa 12 euro plus TVA.

Spre exemplu, daca un client alege Spania ca tara favorita, la activarea optiunii Favourite Country primeste un numar de minute pe care le utilizeaza in totalitate pentru apeluri de roaming din Spania catre Romania. In acest caz, clientul beneficiaza de o reducere de 54% fata de tarifele standard de roaming.

"Orange este singurul operator din Romania care ofera abonatilor sai avantajul de a-si alege o tara favorita pentru apeluri internationale si de roaming. Vom continua sa extindem lista tarilor favorite pentru a oferi clientilor nostri oportunitati de comunicare in afara tarii la cele mai bune tarife", a declarat Dorin Odiatiu, director in cadrul Orange Romania.

Compania a incheiat anul 2006 cu venituri de 1,083 miliarde de euro, cu 25,6% mai mult decat in anul precedent si a atins nivelul de 8,043 milioane de clienti, cu 18% mai mult decat in 2005.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri