TeleDoc, unul dintre cei mai mari furnizori de telemedicină din Europa de Est, oferă 5.000 de abonamente gratuite în aplicație, fiecare valabil timp de o săptămână, pentru capacienții români să poată intra în contact cu un medic. În caz de nevoie, medicii cu care se poate lua legătura prin intermediul aplicației myTeleDoc pot oferi sfaturi pentru majoritatea afecțiunilor comune și chiar pot prescrie medicamente atunci când este nevoie.

Prin aplicația myTeleDoc, pacienții pot discuta cu un medic dacă au probleme de sănătate, indiferent de oră, de oriunde.

„O parte din viziunea TeleDoc este de a face ca sănătatea să fie accesibilă tuturor, de aceea am decis să oferim gratuit 5.000 de abonamente pentru o săptămână pacienților români, astfel încât aceștia să poată contacta online un medic la orice oră din zi sau din noapte”, a declarat Florian Brandstetter, CEO TeleDoc.

În caz de nevoie, pentru cei care doresc să obțină un abonament gratuit timp de o săptămână pe aplicația myTeledoc, compania a creat o pagină specială, pe care o găsiți AICI.

După înregistrarea folosind adresa de e-mail și prenumele, utilizatorii vor primi un cod prin e-mail. Ulterior, ar trebui să descarce aplicația myTeleDoc, să se înregistreze și să folosească codul. Odată instalată aplicația, pacienții români au acces nelimitat la sfaturi medicale de calitate, gratuit, timp de 7 zile, prin aplicația myTeleDoc.

Platforma specializată TeleDoc funcționează pe bază de plată per apel și își propune să deservească toate disciplinele medicale majore, cu accent pe consultații medicale și servicii care oferă o a doua opinie pentru diagnostice. Serviciul digital reprezintă o soluție multifuncțională pentru sfaturi medicale. Pentru o taxă lunară, MyTeleDoc oferă acces la o rețea extinsă de medici și permite clienților să vorbească cu un specialist 24/7, indiferent de locația clientului.

Prețurile pentru o întâlnire cu un medic pot varia în funcție de preferințele utilizatorului. Astfel, pentru un abonament dedicat unei singure persoane, costul este de 22 de lei pe lună, pentru întreaga familie este de 40 de lei pe lună, iar pentru un singur apel, fără abonament, costul este de 40 de lei. Prețurile abonamentului acoperă doar apelurile către medicii de familie.

Cu peste 50.000 de clienți, TeleDoc este unul dintre serviciile de sănătate cu cea mai rapidă creștere din Europa. Serviciul TeleDoc este disponibil în prezent în România, Bulgaria, Albania și Kosovo și va apărea în curând pe noi piețe.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri