Altex, unul dintre cei mai importanți retaileri din piața electro-IT din România, deschide cel de-al treilea magazin din Ploiești și al patrulea din județul Prahova, ȋn centrul comercial Prahova Value Center.

Noul magazin are o suprafață mai mare de 1.000 de metri pătrați și un stoc de peste 4.000 de produse din categorii precum electronice, electrocasnice, IT&multimedia, gaming și bricolaj.

,,Am deschis, ȋn 2021, șapte noi magazine și am reamenajat o parte dintre cele existente. Avem planuri la fel de ambițioase și pentru 2022: peste 10 noi unități și continuarea modernizărilor spațiilor existente”, a declarat, într-un comunicat de presă, Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul din centrul comercial Prahova Value Center, din strada Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1, este dotat cu display-uri digitale, etichete electronice și sistem de iluminat smart, care reduce consumul de energie.

Reprezentanții Altex promit că persoanele care vor vizita magazinul ȋn primele zile de după deschidere vor fi așteptate ”cu surprize și oferte speciale la o gamă largă de produse”. Primii 300 care vor face cumpărături ȋn valoare de peste 150 de lei vor primi cadou un set de măști cu protecție ridicată.

Retail jobs

Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00. Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri